Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Δεν κάνουν πίσω οι φορείς του Ηρακλή, ζητώντας εξόφληση από Ρέμο

Σε οριακό σημείο βρίσκεται ο Ηρακλής και η πραγματική κατάσταση αποτυπώνεται μέσα από τις διαδοχικές γενικές συνελεύσεις και από το περιεχόμενο των ανακοινώσεων. Επί του παρόντος όμως, ουδείς είναι σε θέση να προβλέψει την επόμενη μέρα του ιστορικού συλλόγου. Το βέβαιο είναι ότι πλέον όλοι οι φορείς του Ηρακλή απαιτούν από τον Αντώνη Ρέμο να πληρώσει τα χρέη που δημιουργήθηκαν επί θητείας του και μόνο αν το κάνει, θα δεχθούν να πάρουν τις μετοχές.

«Απάντηση στα οικονομικά συμφέροντα»

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η νέα γενική συνέλευση και κατόπιν αυτής, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Στην πραγματοποιηθείσα συζήτηση των φιλάθλων του Ηρακλή, στο υπό κατάληψη Κατσάνειο, παρέστησαν οι κ.κ. Ξανθόπουλος, Πεταλωτίδης, Κούλαλης, Μαργαρίτης, Φιλιπιάδης, Αγγελάκης ενώ ο κ. Χαΐτογλου απέστειλε επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους της απουσίας του. Η αποδοχή από μέρους του ότι δηλαδή ότι ήταν αχυράνθρωποι, οδηγούν τις απορίες για την διοίκηση του κ. Πασχαλίδη να σαρκοποιηθούν σε κατηγορίες ποινικής φύσεως.

Όσοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας συμφώνησαν με ολόκληρο τον λαό του Ηρακλή και πλέον μετά την χθεσινή δέσμευση του Γ.Σ. απαιτούν και οι ίδιοι την αποπληρωμή των χρεών προς τρίτους από τον φερόμενο ως μεγαλομέτοχο Αντώνη Πασχαλίδη. Τα επιχειρηματικά σχέδια του κράτους για την εκμετάλλευση της περιουσίας του συλλόγου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Όσο πιο μικρός είναι ο Ηρακλής τόσο πιο εύκολα τα φιλέτα Χορτατζήδων και Μίκρας θα πέσουν στα χέρια των οικονομικών συμφερόντων.

Αυτά τα σχέδια μπορούν να σταματήσουν μόνο στη δυναμική του λαού του Ηρακλή. Και οι πολιτικοί μέντορες των συμφερόντων αυτών θα πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι ο λαός του Ηρακλή θα τους απαντήσει όπως απάντησε κάποτε στον Γ. Ράλλη', αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ περιλαμβάνει κι ένα υστερόγραφο. 'Οι απόντες Τριανταφυλλόπουλος, Πολύκαρπος, Κορκόβελος, Βιόπουλος, Φουρναράκης, Καραβασιλίδης αφήνονται πλέον στη κρίση του κόσμου της ομάδας».

«Στη διάθεση διοίκησης πρωτοδικείου»

Στο μεταξύ, ο Νίκος Χαΐτογλου κλήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, εντούτοις δημοσιοποίησε τις θέσεις του, αποστέλλοντας την παρακάτω επιστολή:

«Εχθές το απόγευμα πληροφορήθηκα για τις εξελίξεις σε σχέση με το θέμα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Δηλαδή για την μεταβίβαση - πληρεξούσιο - του 50% των μετοχών από τον Αντώνη Ρέμο στον Γυμναστικό Σύλλογο αλλά και για την σημερινή (Παρασκευή) συνέλευση. Επειδή επαγγελματικές υποχρεώσεις καθιστούν αδύνατη την παρουσία μου και κλήση για αυτήν γίνεται ονομαστικά στο κείμενο της Γενικής Συνέλευσης Καταλήψεων, θα ήθελα να ενημερώσω τους συμμετέχοντες για τα εξής:

1ον: Στην περίπτωση που όπως φημολογείται προκύψει διοίκηση πρωτοδικείου αποτελούμενη από ανθρώπους της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ είμαι στη διάθεσή τους να ενημερώσω για τα πεπραγμένα που αφορούν το εμπορικό τμήμα κατά την διάρκεια της παρουσίας μου στην ΠΑΕ έως και 30 Οκτωβρίου οπότε και παραιτήθηκα. Επίσης είμαι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε ενημέρωση για άλλα θέματα της ΠΑΕ στο χρονικό διάστημα αυτό, στο μέγεθος στο οποίο μπορεί να τα γνωρίζω.

Δεν έχω απαίτηση, εκτός κι αν...

2ον: Επειδή κατά καιρούς έχει γίνει λόγος για την οικονομική βοήθεια που παρείχαν διάφορα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ προς την διοίκηση του κ. Ρέμου θα ήθελα να ενημερώσω ότι για το ποσό της δικής μου οικονομικής βοήθειας δεν θα προκύψει καμία απαίτηση από μέρους μου στην περίπτωση Διοίκησης Πρωτοδικείου όπως προανέφερα. Σε άλλη περίπτωση π.χ. ανάληψη διοίκησης από τον κ. Παντελή η οποιονδήποτε άλλον εκτός της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ θα κρίνω ανάλογα όταν έρθει η ώρα. Όμως επειδή αυτά τα χρήματα δόθηκαν από μέρους μου όχι σε συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά στον σύλλογο ΗΡΑΚΛΗ, σε περίπτωση που αυτά ανακτηθούν από την μεριά μου, θα δοθούν σε άλλο τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ που θα το έχει ανάγκη εκείνη την χρονική περίοδο.

3ον: Επειδή στο κείμενο της Γενικής Συνέλευσης Καταλήψεων του ΗΡΑΚΛΗ αποτυπώνεται ερώτημα για την αιτία αποχώρησης από την Διοίκηση Ρέμου, επισυνάπτω το κείμενο της από 30/08/2009 παραίτησής μου με Αρ. Πρωτοκόλλου (10/11/2000, 2241) για την πληροφόρηση των παρευρισκομένων πράγμα που θεωρώ ότι θα είναι αρκετά κατατοπιστικό.

Θα ήθελα επίσης να σημειώσω ότι έπειτα από δική μου απαίτηση το κείμενο αυτό δεν έγινε γνωστό τότε για δύο λόγους. Πρώτον διότι δεν θεωρώ ότι η προσωπική απόφαση κάποιου είναι προς τέρψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (που ούτως η άλλως η συντριπτική πλειοψηφία τους δεν αντιμετωπίζει τον ΗΡΑΚΛΗ όπως του αρμόζει) και δεύτερον και κυριότερο γιατί εκείνο το διάστημα θεώρησα ότι η Ομάδα είχε αρκετά προβλήματα με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από τα Τρίκαλα ώστε να αποτελέσει η αποχώρησή μου αντικείμενο δημιουργίας περαιτέρω προβλημάτων. Ευχαριστώ και εύχομαι τα προβλήματα να λυθούν σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...