Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Νέα ήττα για την ΕΑΠ και νίκη επιβίωσης για ΑΕΚ

Σταματημό δεν έχει η κατρακύλα της ΕΑΠ, με την πατρινή ομάδα να γνωρίζει την δεύτερη ήττα της από τον Πανελλήνιο και να μένει εκτός διεκδίκησης της πέμπτης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Η κατάσταση πλέον στην ομάδα φαίνεται πως είναι μη αναστρέψιμη, με το κακό κλίμα και τα άσχημα αποτελέσματα να έρχονται το ένα μετά το άλλο.
Οι ολυμπιονίκες από την άλλη έχουν πάρει τα πάνω τους στα δυο αυτά παιχνίδια με την ΕΑΠ και μετά τις νίκες περιμένουν τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να συνεχίσουν θετικά στο πρωτάθλημα, με φόντο την πέμπτη θέση που εξασφαλίζει έξοδο στο Challenge Cup.
Το συγκρότημα του Γιώργου Χριστόπουλου δεν μπόρεσε σε κανένα σχεδόν σημείο της αναμέτρησης να βρει ρυθμό, με την ήττα να έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο. Με τον Ισραελ Ροντρίγκεθ να μην έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά και προβλήματα στα άκρα, οι φιλοξενούμενοι έδωσαν συνέχεια στις κακές εμφανίσεις τους, απογοητεύοντας όλο και πιο πολύ και μένοντας στην έβδομη θέση για τη φετινή σεζόν.

Τα σετ: 25-23, 25-17, 25-21.
Στα πλέι άουτ
Mε νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα πλέι άουτ της Α1 ανδρών η ΑΕΚ, καθώς επιβλήθηκε 3-0 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η «Ενωση» με τη νίκη αυτή βρέθηκε σε πλεονεκτικότερη θέση έναντι του ΑΟ Κηφισιάς, ο οποίος όμως έχει ακόμη ένα παιχνίδι με την Καλαμαριά.

Τα σετ: 25-20, 25-23, 25-19.

Η βαθμολογία:

ΑΓ. ΒΑΘ. ΣΕΤ

1. Απόλλων Καλαμαριάς 25 26 37-59

2. ΑΕΚ 26 25 37-60

3. ΑΟ Κηφισιάς 25 24 37-61

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...