Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Νίκη της Στουτγάρδης στην αυλαία της 32ης αγωνιστικής

Η Στουτγκάρδη επικράτησε της Μπόχουμ εκτός έδρας με 2-0 στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Bundesliga και εξακολουθεί να ελπίζει σε έξοδο στο Europa League.
Ο Κακάου άνοιξε το σκορ στο 14’ με δημιουργό τον Μάρικα και τέσσερα λεπτά μετά οι όροι αντιστράφηκαν με αποτέλεσμα η Στουτγκάρδη να φτάσει τους 53 βαθμούς, όσους έχει και η πέμπτη Ντόρτμουντ με ένα ματς λιγότερο. Η Μπόχουμ έμεινε στους 28 βαθμούς και ισοβαθμεί στη 16η θέση με τη Φράιμπουργκ.
To υπόλοιπο πρόγραμμα...
Στην έδρα της Γκλάντμπαχ δοκιμάζεται η Μπάγερν στο πλαίσιο της 32ης ημέρας της bundesliga και με νίκη, οι Βαυαροί θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Παράλληλα, η Σάλκε φιλοξενείται από την ουραγό Χέρτα Βερολίνου και το έργο της είναι δύσκολο, ενώ η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται την Κολονία με στόχο την νίκη προκειμένου να παραμείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Τέλος, η Λεβερκούζεν θα φιλοξενήσει το Ανόβερο και θέλει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει σε τροχιά τσάμπιονς λιγκ, όπως και η Ντόρτμουντ που δοκιμάζεται στην Νυρεμβέργη, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα που θέλει βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα:
Σάββατο 24 Απριλίου

Νυρεμβέργη-Ντόρτμουντ

Λεβερκούζεν-Ανόβερο

Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου

Μάιντς-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Χέρτα Βερολίνου-Σάλκε

Βέρντερ Βρέμης-Κολονία

Κυριακή 25 Απριλίου

Χοφενχάιμ-Αμβούργο

Φράιμπουργκ-Βόλφσμπουργκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...