Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Συνάντηση κορυφής στον Παναθηναϊκό για Τζίγκερ-Πατέρα

Συνάντηση κορυφής στα γραφεία του Ανδρέα Βγενόπουλου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. Εκτός του μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το «παρών» έδωσαν ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο πρόεδρος του συλλόγου, Νικόλας Πατέρας.

Ήταν η πρώτη φορά μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, που οι Νίκος Πατέρας και Γιάννης Βαρδινογιάννης τα είπαν από κοντά, καθώς εκτός κάποιων επιστολών που αντάλλαξαν τους τελευταίους μήνες, απέφευγαν να συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο. Το πολυαναμενόμενο ραντεβού των δύο ανδρών, παραμονή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, στο οποίο παρών ήταν και ο Βγενόπουλος, διήρκησε περίπου 4 ώρες. Όπως έγινε γνωστό ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, ενόψει, μάλιστα, και της σημαντικής συνεδρίασης που ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα και στην οποία ο Νίκος Πατέρας θα ανακοινώσει εάν θα παραμείνει στην προεδρία της εταιρείας ή αν θα φύγει.

Κατά την έξοδό του από τα γραφεία του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε: «Κάναμε μία συζήτηση αρχών, την οποία συμφωνήσαμε να επαναλάβουμε με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και την πραγμάτωση των υψηλών φιλοδοξιών της. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε τέθηκε ζήτημα καταχρηστικής διαχείρισης της ΠΑΕ από τον πρόεδρο. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα και προσωπικές στρατηγικές και ο καθένας από την πλευρά του εργάζεται για το καλό της ομάδας και την επίτευξη των στόχων της. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία για αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...