Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Άρης: Ανασύνταξη και απουσίες


Στον Άρη επικρατεί απογοήτευση για την ήττα στον τελικό από τον Παναθηναϊκό αλλά δεν το βάζουν κάτω. Οι «κίτρινοι» πρέπει να κοιτάξουν μπροστά λόγω των πλέι οφ. Κάμπορα, Ναφτί και Αράνο εκτός με Ολυμπιακό, αμφίβολος ο Νέτο.
Ρεπό δόθηκε την Κυριακή στους ποδοσφαιριστές του Άρη, προκειμένου να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν από την απώλεια του Κυπέλλου και να προσπαθήσουν να ανασυνταχθούν ενόψει των play off.
Οι «κίτρινοι» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Το σίγουρο είναι ότι ο τεχνικός του μακεδονικού συλλόγου, Έκτορ Κούπερ θα μιλήσει στους παίκτες του αναφορικά με τον τελικό του περασμένου Σαββάτο και θα προσπαθήσει παράλληλα να τους εμψυχώσει, προκειμένου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στα play off.
Τον Αργεντίνο προπονητή πάντως προβληματίζουν οι πολύ σημαντικές απουσίες που θα έχει ο Άρης στο παιχνίδι της Τετάρτης, αφού απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Αράνο, Ναφτί και Κάμπορα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νέτο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δέχθηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο το περασμένο Σάββατο και για το λόγο αυτό δεν μπορούσε να τρέξει μετά το 85΄.
Από εκεί και πέρα, τραυματίας από το ΟΑΚΑ αποχώρησε και ο Μεχντί Ναφτί, με πρόβλημα στο δικέφαλο. Ωστόσο ο Τυνήσιος δεν είχε ούτως εις άλλος δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό, καθώς είναι τιμωρημένος. Έτσι λοιπόν οι προσπάθειες του ιατρικού τιμ επικεντρώνονται στο να αποθεραπευτεί για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.
Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Ολυμπιακό
Το μεσημέρι θα τεθούν στη κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό και οι διοικούντες του συλλόγου ευελπιστούν ότι ο κόσμος του Άρη θα στηρίξει για μία ακόμα φορά την ομάδα των «κίτρινων», στέλνοντας το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του μακεδονικού συλλόγου ότι κανένας δεν πρέπει να τα παρατήσει.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ για την Θύρα 1,3 και 4, 30 ευρώ για την θύρα 2, 35 ευρώ για τις θύρες 5,6 και 9, 50 ευρώ για την θύρα 7 και 150 ευρώ για τα VIP.
Τέλος να σημειωθεί, ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των «μίνι» διαρκείας από το ARIS MEGASTORE.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...