Τρίτη 27 Απριλίου 2010

"Πρασινίζει" για 5 λόγους

Δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο θα κάνει ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στα πλέι-οφ. Ο Αργεντινός μέσος βρίσκεται από τον περασμένο χειμώνα στην κορυφή της λίστας των «πρασίνων» και από τότε έχει γίνει μια πρώτη προσέγγιση με τον ίδιο αλλά και με την ομάδα του. Λίγους μήνες μετά, και ενώ όλα συνηγορούν στο ενδεχόμενο της αποχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο αβαντάζ απέναντι στους συν-διεκδικητές του παίκτη για τους παρακάτω λόγους:

1) Εκτός από τα οικονομικά ανταλλάγματα (περίπου 2 εκατ. ευρώ), προσφέρει και έμψυχο υλικό που ικανοποιεί τις απαιτήσεις των «κιτρινόμαυρων».
2) Γιατί ο Σκόκο προτιμά να παίξει σε μια ομάδα που θα αγωνιστεί απευθείας σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
3) Γιατί έχει ενημερωθεί από τον «κολλητό» του Σεμπαστιάν Λέτο για τις άριστες συνθήκες εργασίας, αλλά και το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην Παιανία, κάτι στο οποίο ο Σκόκο δίνει μεγάλη σημασία.
4) Γιατί ο Νίκος Νιόπλιας έχει ενδιαφερθεί προσωπικά για την απόκτηση του παίκτη και πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου.
5) Γιατί οι διοικήσεις των δύο συλλόγων έχουν πολύ καλές σχέσεις και αν ο Παναθηναϊκός ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ, θα έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

- Ευτυχισμένος στην Ελλάδα δήλωσε (για μία ακόμη φορά) ότι νιώθει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. «Ζω απίστευτες στιγμές στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Οταν ήρθα στην Ελλάδα, πολλοί το αμφισβήτησαν, αλλά ευτυχώς όλα εξελίχθηκαν καλά και είναι υπέροχο να ζω όλες αυτές τις στιγμές» είπε στην «Globoesporte».

- Ο Αλέξης Τζόρβας χαρακτήρισε «ευλογημένη» τη φετινή χρονιά. «Κατάφερα να πάρω νταμπλ με την ομάδα που αγαπώ από μικρός και είχα όνειρο να αγωνιστώ με αυτόν τον τίτλο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να δουλεύω σκληρά και ό,τι έρθει» τόνισε χαρακτηριστικά.

- Ο αμυντικός Γκάμπριελ Παλέτα, που βρίσκεται από πέρσι στη λίστα του Παναθηναϊκού, ειδοποιήθηκε από την Μπόκα Τζούνιορς ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

- Την Κυριακή στις 7.00 μ.μ. θα γίνει στο ΟΑΚΑ η φιέστα για την κατάκτηση του νταμπλ.
Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...