Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Τα πάντα για να επιστρέψει

Ο,τι άφησε στη μέση τον περασμένο Δεκέμβριο θα προσπαθήσει να το ολοκληρώσει το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Νέρι Καστίγιο, που δεν έχει εγκαταλείψει στιγμή την ιδέα της επιστροφής του στο λιμάνι και, όπως λέγεται, κινεί εκ νέου τα νήματα για να λύσει το συμβόλαιό του με τη Σαχτάρ. Εξάλλου, ούτε στην ομάδα του Ντόνετσκ ούτε στην Ντνιεπρ, όπου έχει δοθεί δανεικός, δείχνουν να ποντάρουν πάνω του για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Αν και πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει ένα σενάριο που τον έφερνε πολύ κοντά στη Γαλατασαράι, ο Μεξικανός άσος θέλει πολύ να γυρίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Και σύμφωνα με όσα πηγάζουν από την πλευρά του παίκτη, θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτευχθεί ένα συναινετικό «διαζύγιο» με τη Σαχτάρ. Αυτό το καλοκαίρι οι Ουκρανοί έχουν τη δυνατότητα να πάρουν έστω κι ένα μικρό ποσό για να τον παραχωρήσουν.

Σε διαφορετική περίπτωση, του χρόνου θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει χωρίς να μπει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία του ουκρανικού συλλόγου. Σύντομα, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Μεξικανού και προφανώς αυτός είναι ένας λόγος που οι Πειραιώτες δεν έχουν προχωρήσει καμία από τις περιπτώσεις αριστεροπόδαρων άσων που φαίνεται να εξέτασαν μέχρι τώρα.

Είναι χαρακτηριστικά όσα γράφτηκαν στον ξένο Τύπο περί ενδιαφέροντος για τον Αουρέλιο της Λίβερπουλ, τον Πέντερσεν της Μπλάκμπερν, τον Κάλστρομ της Λιόν, τον Γέστε της Μπιλμπάο. Επίσης, «παγωμένο» μένει για την ώρα και το ζήτημα του Κολομβιανού Μορένο, για τον οποίο έγινε πρόσφατα ταξίδι «κατασκοπίας» στη Λατινική Αμερική. Η μεταγραφή αριστερού χαφ αναμένεται να είναι μία από τις προτεραιότητες στο παζάρι του καλοκαιριού. Ολα δείχνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν πρώτα να δουν πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση του Καστίγιο με τη Σαχτάρ και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε κίνηση. Το βέβαιο είναι ότι δεν συνεχίζει ο Ντάτολο. Δεν είναι μόνο το ύψος της οψιόν (5,5 εκατ. ευρώ) για την αγορά του από τη Νάπολι. Φαίνεται ότι ο Αργεντινός δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Στις δοκιμές που κάνει ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός στου Ρέντη για το ξεκίνημα των υποχρεώσεων στα πλέι-οφ, ο πρώην παίκτης της Νάπολι δεν βρίσκεται στα πλάνα του.
Χ. ΤΕΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...