Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Αργήσαμε...

Τα έχει με τους διοικούντες και τους μετόχους την ΠΑΕ ΑΕΚ για μία ακόμη φορά ο Μπάγεβιτς. Παρά το γεγονός ότι ο Παππάς τον διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στον κιτρινόμαυρο πάγκο και την επόμενη περίοδο (διαβεβαίωση που πήρε και από τον Αδαμίδη), ο Σερβοέλληνας τεχνικός είναι προβληματισμένος και αγχωμένος. Ο λόγος αυτή τη φορά έχει να κάνει με τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο.

«Αργήσαμε ήδη...» είναι η διαπίστωση του προπονητή, που έχει χτυπήσει το καμπανάκι στον Αδαμίδη, τον ενημέρωσε ότι ο σχεδιασμός έμεινε ήδη πολύ πίσω και ότι αν δεν παρθούν άμεσα κάποιες αποφάσεις, θα κινδυνεύσει η Ενωση να επαναλάβει τα περσινά της λάθη. Τότε, δηλαδή, που έψαχναν για κεντρικό αμυντικό στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου (αυγουστιάτικα έφυγε ο Κυργιάκος) και που κατέληξαν τελικά στον Αρτσε, ο οποίος και πληρώθηκε και δεν έπαιξε...

Επίσης, καθυστερημένα ήρθαν στην ΑΕΚ πέρσι και οι Λεονάρντο - Γκερέιρο, οι οποίοι μπορεί να μην είχαν τη τύχη του Αρτσε, αλλά όπως και να τον κάνουμε, δεν πρόσφεραν πολλά (άργησαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και είχαν μείνει πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης, λόγω της καθυστερημένης άφιξής τους στους Θρακομακεδόνες).

Ολα αυτά, λοιπόν, ο Μπάγεβιτς θέλει να τα αποφύγει φέτος. Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα ο -ουσιαστικός- σχεδιασμός. Γιατί τη δεδομένη στιγμή ο Ντούσκο δεν έχει τίποτε χειροπιαστό. Δεν ξέρει πώς να δημιουργήσει την ΑΕΚ του 2011. Ο Αδαμίδης τού έχει πει πως χωρίς να πωληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να υπολογίζει σε μεταγραφές. Ταυτόχρονα, δεν του έχει πει με βεβαιότητα αν όντως θα πωληθεί κάποιος. Ετσι κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα ο Σερβοέλληνας, που βλέπει τον περσινό εφιάλτη του... Κυργιάκου να επαναλαμβάνεται και φέτος.

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΕ... ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Τα... νεύρα του είχε χθες ο Αδαμίδης! Ο λόγος, το δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει εξετάσει την περίπτωση Βαλβέρδε για αντικαταστάτη του Μπάγεβιτς το καλοκαίρι. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Ισπανός τεχνικός προτάθηκε στη διοίκηση του «Δικεφάλου» και η περίπτωσή του βολιδοσκοπήθηκε. Ο Αδαμίδης έγινε έξαλλος με όλα αυτά. «Προπονητής μας είναι ο Μπάγεβιτς, δεν υπάρχει κανένα θέμα Βαλβέρδε και γενικότερα κανένα θέμα με άλλον τεχνικό», έλεγε χθες σε όσους επικοινωνούσαν μαζί του, αλλά φυσικά και στους συνεργάτες του.

Εκτιμούσε μάλιστα ο δικηγόρος ότι παίζονται σκόπιμα παιχνίδια στις πλάτες της ΑΕΚ με σκοπό να αποπροσανατολίσουν την ομάδα και τον προπονητή της εν όψει των κρίσιμων αγώνων της στα πλέι οφ...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...