Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Το αυτογκόλ του Ερνέστο... φέρνει Τερίμ!

Τα χαρτιά του άνοιξε (για πρώτη φορά) ο Ερνέστο Βαλβέρδε και αποκάλυψε ότι πριν από έναν μήνα αρνήθηκε να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού! «Πράγματι, είχαν επικοινωνήσει μαζί μου πριν από περίπου έναν μήνα, αλλά δεν ήθελα να πάω μέσα στη διάρκεια της σεζόν. Είχα φύγει από τη Βιγιαρεάλ τον Φεβρουάριο και δεν ήθελα να αναλάβω άλλη ομάδα τον Μάρτιο. Δεν ήταν σωστό» είπε ο Βάσκος μιλώντας στην ιστοσελίδα Deia.com.

Αν και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει άλλη απόφαση στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός τον πλησιάσει ξανά στο τέλος της σεζόν, μοιάζει πλέον εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψει στο λιμάνι. Κι αυτό γιατί όπως έχει φανεί στο παρελθόν ο Σωκράτης Κόκκαλης βάζει στην... black list όσους γυρνούν την πλάτη σε (καλές) προτάσεις συνεργασίας που δέχονται από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Εχει συμβεί αυτό και με παίκτες αλλά και με προπονητές. Ο Βαλβέρδε, μάλιστα, λέει για δεύτερη φορά «όχι» στον πρόεδρο του Ολυμπιακού μετά την περσινή άρνηση να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του. Δύσκολα λοιπόν ο Σωκράτης Κόκκαλης θα δει «ζεστά» την περίπτωση του Βάσκου, αν και αποτελούσε την πρώτη επιλογή για τον πάγκο. Το πιθανότερο σενάριο είναι να γίνει στροφή σε άλλον τεχνικό. Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα το όνομα του Φατίχ Τερίμ. Στην Τουρκία πληθαίνουν τα σχετικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον 56χρονο κόουτς. Χθες, μάλιστα, η «Φανατίκ» ανέφερε ότι σε όποια ομάδα συνεχίσει την καριέρα του, θα πάρει μαζί του και τρεις παίκτες: τον Σεντούρκ, τον Αρντά και τον Τουντσάι. Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος υπήρξε μεταγραφικός στόχος της πειραϊκής ομάδας το καλοκαίρι του 2007. Τώρα παίζει στην Στόουκ και ετοιμάζει τις βαλίτσες του, οπότε δεν είναι διόλου απίθανο να πιάσει λιμάνι με τρία χρόνια... καθυστέρηση!

Επίσης, χθεσινά δημοσιεύματα σε αγγλικές ιστοσελίδες εμφάνιζαν τον Ζεοβάνι της Χαλ να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Πειραιώτες. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός που ήταν και πέρσι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, μένει ελεύθερος από την αγγλική ομάδα.  Χ. ΤΕΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...