Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Φωστήρας την πρώτη έκπληξη, 1-0 τον Πανιώνιο

Ο Φωστήρας δημιούργησε την πρώτη έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας με 1-0 στον Ταύρο του Πανιωνίου, χάρις στο γκολ του Κάμπα στο 33ο λεπτό.

Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 23 Δεκεμβρίου και η ομάδα που θα προκριθεί στις «16» της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός.

Ο βρεγμένος λόγω της δυνατής βροχής αγωνιστικός χώρος υπήρξε αποτρεπτικός παράγοντας για την παραγωγή ποδοσφαίρου αξιώσεων κι έτσι η πρώτη μισή ώρα κύλησε χωρίς καμία φάση. Στην πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης σημειώθηκε και το μοναδικό γκολ του αγώνα, όταν ο Κάμπας με ωραία κεφαλιά αιφνιδίασε τον Περιστερίδη. Στο 36΄ οι «κυανέρυθροι» έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, όταν στη σέντρα του Κοντοχρήστου ο Σμυρλής έπιασε εξ επαφής την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και στο 47΄ έχασαν νέα σημαντική ευκαιρία, με το σουτ του Καμπάνταη να αποκρούεται από τον Μπότο. Στο 73΄ ο Πανιώνιος απώλεσε την κορυφαία στιγμή του στον αγώνα, όταν σε φάση διαρκείας οι Κούρντι και Ντούνης απέτυχαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα του Φωστήρα να διαφυλάσσει και στις δύο περιπτώσεις το απαραβίαστο της εστίας του.Ο Φωστήρας την πρώτη έκπληξη, 1-0 τον Πανιώνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...