Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Φάνης Γκέκας υπό προϋποθέσεις

Η περίπτωση του ελεύθερου Φάνη Γκέκα δεν αφήνει αδιάφορο τον Παναθηναϊκό αλλά λόγω της δραματικής του οικονομικής κατάστασης, η επιστροφή του Έλληνα φορ στην Παιανία μπορεί να γίνει μόνο υπό προϋποθέσεις.

Ο Φάνης Γκέκας έλυσε και τυπικά το συμβόλαιο του με την ισπανική Λεβάντε, είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί και στον Παναθηναϊκό εξετάζουν την περίπτωση του 32χρονου φορ.

Άλλωστε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας προβλέπει σε πρώτη φάση την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου και ενός επιθετικού τον Ιανουάριο, ενώ ενδεχομένως να γίνει κίνηση και για στόπερ στην περίπτωση που φύγει ο Μπουμσόνγκ.

Η περίπτωση του Γκέκα έχει πέσει στο τραπέζι και αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 6,5 χρόνια, τότε μπορεί να ξαναπεράσει την πύλη της Παιανίας αλλά υπό προϋποθέσεις.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο οικονομικό σκέλος. Η τραγική οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ δεν επιτρέπει μεγάλα ανοίγματα και θα πρέπει να βρεθούν χρήματα για να μπορέσει να ενισχυθεί η ομάδα τον Ιανουάριο.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε θέση να προσφέρει συμβόλαιο με υψηλές οικονομικές απολαβές στον Γκέκα και στην καλύτερη περίπτωση οι "πράσινοι" θα μπορούσαν να κάνουν πρόταση στον Έλληνα επιθετικό για συμβόλαιο 18 μηνών με συνολικές απολαβές 300 χιλιάδες ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...