Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ : Παναθηναϊκός – Ηττα με 2-1 από τον Πλατανιά

Επιστροφή στη μιζέρια για τους πράσινους, καθώς, παρά τα θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Μάριμπορ και τις δύο διαδοχικές νίκες, ο Πλατανιάς αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο.

Το σκορ άνοιξε για τον Πλατανιά στο 38' ο Ουκάρ έπειτα από αδράνεια του κεντρικού αμυντικού διδύμου του τριφυλλιού, ενώ στο 59' ο Αναστασάκος διπλασίασε τα τέρματα των Χανιωτών με πέναλτυ.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε για την ανατροπή και στο 70' κέρδισε πέναλτυ που μετέτρεψε σε γκολ ο Τοτσέ.

Οι πράσινοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 86' όταν ο Ζεκά είδε δεύτερη κίτρινη κατα και αποβλήθηκε.
Παράπονα για τη διαιτησία από τον Παναθηναϊκό με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο, να διαμαρτύρεται μέσω twitter γράφοντας «Ο Αρετόπουλος ακύρωσε κανονικό γκολ του ΠΑΟ και όλα τα φάουλ ανάποδα. Πόσο μπορούμε να ανεχτούμε αυτή τη διαιτησία».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» πάντως, Χουάν Ραμόν Ρότσα, δεν στάθηκε στη διαιτησία και τόνισε την ανάγκη να έχουν υγεία οι παίκτες του για να ανταπεξέλθουν στα επόμενα παιχνίδια.

Από την πλευρά του ο νέος προπονητής του Πλατανιά, Αγγελος Αναστασιάδης, μίλησε για σπουδαία νίκη την οποία και αφιέρωσε στον προκάτοχό του Γιάννη Χατζηνικολάου.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Πλατανιας (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλςο, Τζανής, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μιρτσέτα, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζις, Ουντότζι, Ουκάρ, Ποτουρουρίδης.
Παναθηναϊκός (Ρότσα): Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Βελάσκες, Βύντρα, Λαγός, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας, Φορναρόλι, Τοτσέ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΛΙΓΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...