Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - «Τσίμπησε» βαθμό η Βέροια στην Κέρκυρα

Με γκολ του Ολαϊτάν στο 88΄ η Βέροια πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην Κέρκυρα από την τοπική ομάδα (1-1), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Δύο λεπτά πριν το τέλος του ματς οι Φαίακες κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, αλλά από μία στημένη φάση (κόρνερ) η ομάδα της Ημαθίας πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το ντεμπούτο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο της Βέροιας συνοδεύτηκε από το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο, πάντως, κράτησε το σύλλογο χωρίς νίκη για περίπου δύο μήνες.

Η τελευταία φορά που η Βέροια «χαμογέλασε» ήταν στις 30/09, όταν είχε νικήσει εκτός έδρας τον Πανθρακικό με 1-0. Έκτοτε σε επτά ματς έχει 4 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Η Κέρκυρα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, όταν και κατάφερε να προηγηθεί στο 41΄ με τον Γιάννη Γκούμα. Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιάντση, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πιέσουν ακόμη περισσότερο. Λίγο αργότερα τραυματίστηκε και ο Καραλής, ενώ είχαν γίνει ήδη και οι τρεις αλλαγές από τον Άκη Μάντζιο, οπότε τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για τη νησιώτικη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...