Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Πρόστιμο στον ΟΦΗ για το χαστούκι στον Μαυρία

Με χρηματική ποινή 9.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΟΦΗ για το χτύπημα οπαδού του στον Χάρη Μαυρία, εξαιτίας του οποίου ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στο "Γεντί Κουλέ" διακόπηκε προσωρινά.
 
Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν επίσης οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Λεβαδεθιακός και Πλατανιάς για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Οι  κάτωθι αποφάσεις αφορούν τη 11η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: διότι : «Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για πέντε λεπτά διότι ο τερματοφύλακας της εγκαλουμένης διατάχτηκε να αφαιρέσει το διαφορετικού χρώματος μακρύ ισοθερμικό των ποδιών»: ποινή επίπληξης.
Δ) ΠΑΕ ΑΤρόμητος Αθ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
ΣΤ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.
Ζ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή επίπληξης
Η) ΠΑΕ Πανθρακικός: διότι: «Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για τρία λεπτά διότι οι ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης παρουσιάστηκαν στη φυσούνα μη φορώντας το σωστό εξοπλισμό (διπλές κάλτσες, κολάν ισοθερμικά διαφορετικού χρώματος) παρόλο που οι εκπρόσωποι των ομάδων είχαν ενημερωθεί στην πρωινή συνάντηση αλλά είχαν ενημερωθεί και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές από τους βοηθούς διαιτητή μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στα αποδυτήριά τους»: ποινή επίπληξης.
Οι  κάτωθι αποφάσεις αφορούν τη 10η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Λεβαδειακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης: «Σας διαβιβάζουμε συμπληρωματικά με την από 336/13-11-2012 κλήση που σας αποστείλαμε και το υπ’ αριθμ. πρωτ. 37424/2012 έγγραφο του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα θεωρούμενο ενιαίο σώμα μ’ αυτήν». Απορρίπτει την πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ως αβάσιμη. (Μη δυνατότητα λήψης υπ’ όψιν μόνον εκθέσεως Αστυνομικής Αρχής για επιβολή ποινών άρθρο 15 εδ. α και β του Π.Κ. της Ε.Π.Ο).
Επίσης επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων  ευρώ.
Δ)ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στην από 19/11/2012 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται, καλείσθε ενώπιον μας την Παρασκευή, 23-11-2012 και ώρα 12:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη".Απορρίπτει την πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ως αβάσιμη. (Μη δυνατότητα λήψης υπ’ όψιν μόνον εκθέσεως Αστυνομικής Αρχής για επιβολή ποινών άρθρο 15 εδ. α και β του Π.Κ. της Ε.Π.Ο).
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 9η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στην από 6/11/2012 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, η οποία σας συγκοινοποιείται, καλείσθε ενώπιον μας την Δευτέρα, 12-11-2012 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη». Απορρίπτει την πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ως αβάσιμη. (Μη δυνατότητα λήψης υπ’ όψιν μόνον εκθέσεως Αστυνομικής Αρχής για επιβολή ποινών άρθρο 15 εδ. α και β του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.)
Οι  κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 8η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.
B) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης διότι: «Στο 45' λεπτό του αγώνα φίλαθλος της εγκαλουμένης χαστούκισε ελαφρά στο κεφάλι τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας ΜΑΥΡΙΑ Χ. ο οποίος βρέθηκε δίπλα στα κιγκλιδώματα της θύρας 2 με αποτέλεσμα να γίνει προσωρινή διακοπή του αγώνα για ένα (1΄) λεπτό προκειμένου να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου»: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων διακοσίων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 7η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...