Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πεδουλάκης: «Έτοιμοι να περάσουμε στο Τοπ - 16»

Ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια έτσι ώστε να καλυφθεί το κενό των απουσιών ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα την Πέμπτη (29/11) στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ο Αργύρης Πεδουλάκης.

«Είναι ακόμη ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι για εμάς, από τη στιγμή που η Ολίμπια είναι μια ομάδα που μάχεται μέχρι το τέλος σε κάθε ματς. Έχει το δικό της στυλ παιχνιδιού και πρέπει να προσέξουμε να μην αφήσουμε να βρουν το ρυθμό τους. Ένας ακόμη λόγος που κάνει τον αγώνα ιδιαίτερο για εμάς είναι το γεγονός ότι αν νικήσουμε, περνάμε στον επόμενο γύρο. Το να φτάσουμε στο Τοπ – 16 ήταν ο στόχος μας από την πρώτη μέρα. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρωλίγκα.

Ακόμη μία φορά πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, επειδή λείπουν και κάποιοι παίκτες εξαιτίας τραυματισμών σε αυτή την αναμέτρηση. Όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε πιο σκληρά έτσι ώστε να καλύψουμε τις απουσίες. Κερδίζουμε εμπειρίες και πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «πρασίνων» στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...