Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ο Ναδάλ συναντάει Φάρα και Ράντκλιφ

Την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον Μο Φάρα και την Πόλα Ράντκλιφ είχε ο Ράφα Ναδάλ. Διαβάστε τι έγραψε στη σελίδα του στο Facebook και δείτε τη photo που ανέβασε.

Οι φίλοι του Ράφα Ναδάλ θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν μετά από καιρό στη δράση στις 28 Δεκεμβρίου, όταν και θα κάνει την επανεμφάνισή του στα κορτ (μετά τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν) σε τουρνουά επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι, ωστόσο χάρη στο Facebook μπορούν να ενημερώνονται αρκετά συχνά για τις δραστηριότητες του Ισπανού τενίστα.

Η τελευταία του μάλιστα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, με τον Ναδάλ να παρίσταται σε εκδήλωση αθλητικής εταιρίας και να έχει την ευκαιρία να συναντήσει δύο σπουδαίες φυσιογνωμίες του στίβου, τον Μο Φάρα και την Πόλα Ράντκλιφ.
"Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Nike είχα την χαρά να συναντήσω δύο σπουδαίους αθλητές.
Τον Μο Φάρα και την Πόλα Ράντκλιφ, χρυσούς Ολυμπιονίκες στο Λονδίνο το 2012", έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Ναδάλ, συνοδεύοντας μάλιστα το σχόλιο και με φωτογραφία που απεικονίζει μαζί και τους τρεις διάσημους αθλητές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μο Φάρα "τρέλανε" τους Άγγλους φιλάθλους το περασμένο καλοκαίρι, κάνοντας "νταμπλ" χρυσών μεταλλίων στα 5.000 και 10.000 μέτρα αλλά και με τον -διάσημο πλέον- πανηγυρισμό Mobot που έχει λανσάρει, ενώ στον αντίποδα η Πόλα Ράντκλιφ δεν συμμετείχε στους Αγώνες του Λονδίνου έχοντας πάντως να επιδείξει την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στον μαραθώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...