Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - Ο ΠΑΟΚ, 1-1 με τον Ολυμπιακό

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην Τούμπα στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Τζιμπούρ στο 27΄ άνοιξε το σκορ, αλλά δύο λεπτά πριν το τέλος, ο Αθανασιάδης ισοφάρισε για το «δικέφαλο» του Βορρά.

Την ευκαιρία να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα έχασε ο Ολυμπιακός στην Τούμπα. Ήταν ανώτερος του ΠΑΟΚ σε όλο το 90λεπτο, έχασε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος «τιμωρήθηκε» από το γκολ του Αθανασιάδη.
Απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Ολυμπιακός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες του Ζαρντίμ είχαν τον πλήρη έλεγχο του ματς, έχασαν πολλές και κλασικές ευκαιρίες για να φύγουν με το «διπλό», ωστόσο, ακόμη και με το τελικό 1-1 διατήρησαν το αήττητο στο πρωτάθλημα (10 νίκες, 2 ισοπαλίες). Αν και ακολουθούν άλλες 18 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός με τη διαφορά να είναι στους 8 βαθμούς από το δεύτερο (ΠΑΟΚ) και βλέποντας κανείς το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου, μπορεί να πει ότι μόνο με θαύμα θα χάσει τον 40ο τίτλο της ιστορίας τους.

Με συνεχές πρέσινγκ και σωστή αμυντική τακτική ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο γήπεδο. Οι Πειραιώτες πιστοποίησαν την κυριαρχία τους στο 27ο λεπτό, όταν ο Γλύκος έδιωξε το γύρισμα του Αμπντούν και η μπάλα έφτασε στον Τζιμπούρ, που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 και «πάγωσε» την Τούμπα.

Οι φιλοξενούμενοι, τόσο μετά το γκολ, αλλά κυρίως στον δεύτερο ημίχρονο έφτασαν πολλές φορές σε θέσεις για το 0-2, αλλά ο Φουστέρ νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Γλύκο στο 53΄, ενώ στο 65΄ και πάλι ο Ισπανός βρέθηκε απέναντι από το τέρμα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

O Σαλπιγγίδης στο 88΄ έβγαλε τη σέντρα και ο Αθανασιάδης από πολύ κοντά νίκησε τον Κάρολ (1-1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...