Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Κούπερ: «Κάναμε το ανθρωπίνως δυνατόν»


Απογοητευμένος και χωρίς μεγάλη διάθεση για δηλώσεις εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο προπονητής του Άρη, Κούπερ.
Όπως τόνισε, αυτό που τον πείραξε περισσότερο είναι η θλίψη του κόσμου των «κιτρίνων», ο οποίος στήριξε την ομάδα του, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο.
«Θέλω να μιλήσω για τη μεγάλη θλίψη του κόσμου που ταξίδεψε. Έκανε ένα μεγάλο ταξίδι και πολλές θυσίες για να βρεθεί κοντά στην ομάδα. Είχαμε αισιοδοξία για αυτόν τον τελικό, όμως δεν καταφέραμε να το κατακτήσουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους μας», εξήγησε ο Αργεντίνος τεχνικός.
Αναφορικά με το ματς, δήλωσε: «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λέτο πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, καθώς έστειλε τη μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Σηφάκης.
Νιώθουμε ηρεμία από την άποψη ότι τα δώσαμε όλα στο αγωνιστικό χώρο».
«Ντρέπομαι για την ήττα, όμως κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να πάρουμε το τρόπαιο. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που πήρε και το πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω ότι ήταν πολύ καλύτερος μας στο παιχνίδι, όμως οι τελικοί είναι παιχνίδια που πρέπει να κερδίσεις όπως και να ‘χει», πρόσθεσε.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ - ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...