Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ρεχάγκελ: «Απολάμβανα την κάθε μέρα στην Ελλάδα»

Ως η «ποδοσφαιρική προσωπικότητα του 2010» βραβεύθηκε ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Ότο Ρεχάγκελ. Ο 72χρονος προπονητής, που υπηρετεί το ποδόσφαιρο για πάνω από 50 χρόνια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους.

Ο δρ. Ούλριχ Μάλι, δήμαρχος της Νυρεμβέργης και μέλος της Γερμανικής Ακαδημίας Ποδοσφαιρικού Πολιτισμού, παρουσίασε τον Ρεχάγκελ ως «βασιλιά Όθωνα της Ελλάδας μέχρι πρόσφατα, που όμως ευτυχώς έγινε και πάλι δικός μας».

Συγκινητικά ήταν επίσης τα λόγια του εκδότη του περιοδικού «Kicker», Ράινερ Χόλτσουχ, ο οποίος παρέδωσε το βραβείο "Βαλτερ Μπένζεμαν" στον Ρεχάγκελ: «Ξέρω τον Ότο 30 χρόνια, αλλά ακόμα και σήμερα το μεσημέρι με εξέπληξε. Τα εννιά χρόνια στην Ελλάδα τον έκαναν καλύτερο και πληρέστερο άνθρωπο».

Εμφανώς συγκινημένος ο ίδιος ο Ρεχάγκελ άφησε να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να πιάσει δουλειά σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα για να συμπληρώσει: «Ως παιδί της μεταπολεμικής εποχής στο Εσεν έμαθα να ζω και να απολαμβάνω το σήμερα. Αυτό τα τελευταία εννιά χρόνια το έζησα και χάρηκα καθημερινά στην Αθήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...