Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΠΑΟΚ: Όλα ρευστά με προπονητή και επενδυτή

Την κατάθεση του φακέλου από τον Ιβάν Σαββίδη στην ΕΕΑ για την χορήγηση της άδειας αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και την απάντηση του Γιώργου Δώνη στην πρόταση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, περιμένει η διοίκηση του Ζήση Βρύζα.

Προς το παρόν, όλα είναι ρευστά, ενώ μια πρωτοφανή μυστικότητα καλύπτει την φημολογία που αναπτύσσεται σχετικά με παραίτηση του Παντελή Κωνσταντινίδη, λόγω των επικείμενων ανακατατάξεων στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μια φημολογία η οποία δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται από πουθενά.

Το θέμα προφανώς προέκυψε από την πιθανή έλευση του Γιώργου Γεωργιάδη ή του Σέρζιο Κονσεϊσάο σε καίρια θέση, που φτάνει μέχρι και το πόστο του προπονητή, σε περίπτωση άρνησης του Δώνη, ο οποίος θα απαντήσει οριστικά έως την Τρίτη (29/5) το βράδυ.

Σημαντικότερο ζήτημα φυσικά και από το θέμα προπονητή είναι η τελική κατάληξη της υπόθεσης Σαββίδη με την αγορά ή όχι των μετοχών. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 22,8 εκατ. ευρώ ξεκίνησε στις 14 Μαϊου και έχει διάρκεια αρχικά ενός μήνα, με δικαίωμα παράτασης από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για άλλον έναν μήνα.

Όλα δείχνουν, όμως, ότι παράταση στην αύξηση δεν θα χρειασθεί. Τα πάντα θα έχουν τελειώσει θετικά ή αρνητικά μέχρι τις 14 Ιουνίου. Εφόσον, ο Σαββίδης καταθέσει άλλα 9 εκατ. ευρώ στην αύξηση (συν τα δυο εκατ. του δανείου που χορήγησε) θα γίνει κάτοχος του 51% των μετοχών και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει επιτέλους νέο ιδιοκτήτη και χρηματοδότη για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Διαφορετικά η διοίκηση Βρύζα θα βαδίσει μόνη της με τις γνωστές οικονομικές δυσκολίες που μοιάζουν με ανυπέρβλητες αδυναμίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...