Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Παναθηναϊκός: Παίρνει αδειοδότηση με... Σισέ!

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία για να προεισπράξει μία δόση από των πώληση του Σισέ στην Λάτσιο και συμπληρώνονται τα 4,2 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση.

Τα χρήματα από την δόση που οφείλει η Λάτσιο για την μεταγραφή του Σισέ (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ), επρόκειτο να εισπραχθούν τον Ιούνιο, ωστόσο οι “πράσινοι” ήρθαν σε συμφωνία με τράπεζα για να τα εισπράξουν λίγες μέρες νωρίτερα.

Εκτός από αυτά τα χρήματα, έχουν συγκεντρωθεί ακόμα 1,6 εκατ. ευρώ από τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ αναμένεται να μπει άλλο 1,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της “πράσινης” ΠΑΕ από τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν μέχρι την Τρίτη, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα πληρώσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ως τις 31 Δεκεμβρίου απέναντι σε παίκτες και ομάδες, ενώ θα υπογραφούν διακανονισμοί με τους παίκτες της τωρινής ομάδας και θα προσκομιστούν στην ΕΠΟ, ώστε η έφεση για την αδειοδότηση να γίνει δεκτή και η ομοσπονδία να προχωρήσει σε θετική εισήγηση στην UEFA, προκειμένου να μη χαθεί η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...