Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Το δάνειο βγάζει Ευρώπη τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός υπογράφει την Τετάρτη δάνειο ύψους 5 εκ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς που θα του εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα και την αδειοδότηση για την Ευρώπη. Πήρε άδεια από την ΕΕΑ ο πρίγκιπας Φαϊζάλ και ανοίγει ο δρόμος να επενδύσει στους "πράσινους".

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την Τρίτη τις πληρωμές για τις οφειλές του 2011 αλλά το σημείο κλειδί που θα του εξασφαλίσει οριστικά την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, είναι το δάνειο που θα πάρει από την τράπεζα Πειραιώς ύψους 5 εκ. ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα με αυτό το δάνειο, οι "πράσινοι" θα αποδείξουν ότι έχουν πλάνο βιωσιμότητας και μάλιστα οι υπογραφές για το δάνειο θα πέσουν το πρωί της Τετάρτης ώστε να συμπεριληφθεί το σχετικό έγγραφο το μεσημέρι στην εκδίκαση της έφεσης στην ΕΠΟ, ενώ τα 5 εκ. ευρώ θα εκταμιευθούν μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρειάστηκε την αρωγή του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να εξασφαλίσει το συγκεκριμένο δάνειο-ανάσα και ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος βοήθησε έμπρακτα σε αυτή την κρίσιμη καμπή για το σύλλογο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...