Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ολυμπιακός: Υπομονή για Μέλμπεργκ

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ στην πρόταση ανανέωσης που του έχουν καταθέσει και όπως τονίζουν δεν βιάζονται.


Η ανανέωση ή όχι του Όλοφ Μέλμπεργκ με την ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει τραβήξει αρκετές εβδομάδες και ουδείς μπορεί να προβλέψει με σιγουριά ποια θα είναι η τελική κατάληξη της ιστορίας.

Οι Πειραιώτες έχουν κάνει την πρότασή τους στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό και περιμένουν την απάντησή του, για να ξέρουν και πως θα κινηθούν στη συνέχεια.

Αυτό που ξεκαθαρίζουν μάλιστα οι "ερυθρόλευκοι" είναι πως δεν θέλουν να πιέσουν τον Σουηδό σέντερ μπακ και σε καμία περίπτωση δεν του έχουν θέσει κάποιο τελεσίγραφο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναγνωρίζουν την μεγάλη αξία του Όλοφ Μέλμπεργκ, θέλουν να τον έχουν και την επόμενη χρονιά στο ρόστερ τους καθώς θεωρούν πως είναι απαραίτητος για την ομάδα και γι' αυτό κάνουν υπομονή στο συγκεκριμένο θέμα.

Υπομονή λοιπόν και σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε αν ο διεθνής Σουηδός αμυντικός θα φορά και τα επόμενα χρόνια την ερυθρόλευκη φανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...