Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ξενιάδης... ήταν και τελειώσε ξανά για την ΑΕΚ

Λίγες ώρες κράτησε η δεύτερη "προσπάθεια" του Βασίλη Ξενιάδη να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΑΕΚ. Ο φερόμενος... σωτήρας της Ένωσης αν και διαβεβαίωνε ότι την Τετάρτη το πρωί θα έβαζε 5 εκ. ευρώ στο λογαριασμό της ΠΑΕ, ενημέρωσε ότι χρειάζεται 2 ακόμη ημέρες. Αναμενόμενη χαρακτηρίζουν την εξέλιξη αυτή οι άνθρωποι του συλλόγου.


Ο Ανδρέας Δημητρέλος, χωρίς να έχει πολλές ελπίδες, περίμενε το mail από το Χονγκ Κονγκ το οποίο ήρθε αλλά σε αντίθεση με τα όσα ισχυριζόταν την Τρίτη ο Βασίλης Ξενιάδης, το μόνο που περιείχε ήταν μία αίτηση παράτασης ως την Παρασκευή.

Η δικαιλογία μόνο πρωτότυπη δεν ήταν. Ο συνεργάτης του Ξενιάδη,  Γουίλιαμ Γιου, εξέφρασε την επιθυμία της Fargo Investment να εξετάσει λεπτομερώς τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Το θέμα βέβαια είναι ότι από τη στιγμή που ο Ξενιάδης έλεγε σε όλους τους τόνους ότι έχει εξασφαλίσει τα 5 εκ. ευρώ και θα τα καταθέσει την Τετάρτη, πώς είναι δυνατόν λίγες ώρες αργότερα να σκέφτηκε ότι χρειάζεται χρόνο για να κάνει ελέγχους;

Από την ΠΑΕ αναφέρουν πλέον ότι διακόπτουν κάθε επικοινωνία μαζί του, ενώ ο Ανδρέας Δημητρέλος θα τοποθετηθεί επί του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...