Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Καστίγιο: "Θέλει να φύγει ως ελεύθερος"

Αποφασισμένος να φύγει από τον Άρη, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει του χρόνο του καλοκαίρι, φέρεται ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος ψάχνει την τύχη του στο Μεξικό αυτές τις μέρες.

Ο Μεξικανός επιθετικός, που έκανε μια αρκετά καλή χρονιά στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να συζητά με την Πατσούκα του Ούγκο Σάντσες, του προπονητή που τον είχε αναδείξει στο περίφημο Κόπα Αμέρικα του 2007, το οποίο ουσιαστικά εκτόξευσε στα ύψη το κασέ του με τον εξωπραγματική σε κόστος μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στη Σαχτάρ Ντόνιετσκ.

Ωστόσο, ο 28χρονος φορ έχει το αυτί του στην Ελλάδα και στις εξελίξεις στον Άρη και έμαθε κάτι που τον ...φόρτωσε. Πως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ελπίζουν να τον ...πουλήσουν, ώστε να βάλουν κάποια χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Σωστή σκέψη και αυτό θα έκανε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα και κάθε εταιρία γενικότερα αν επρόκειτο να πουλήσει κάποιο από τα σημαντικότερα περιουσιακά της στοιχεία.

Ωστόσο, αυτό που ενόχλησε τον Καστίγιο, όπως ψάρεψε ο σκύλος από παλιόφιλό του στον Πειραιά, είναι πως στον Άρη θέλουν να βγάλουν κι από τη μύγα ξίγκι. Σου λέει, "δεν είναι δυνατόν να μου χρωστάνε σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ και να έχουν την απαίτηση να με πουλήσουν και άρα να ρίξουν τις δικές μου απολαβές από την ομάδα που θα με πάρει".

Θέλετε καθαρές κουβέντες; Όπως έμαθε, λοιπόν, ο σκύλος, ο Καστίγιο θέλει να φύγει από τον Άρη ως ελεύθερος χαρίζοντας κάποια από τα δεδουλευμένα, ώστε να μπορέσει να τσεπώσει τα 500 χιλιάρικα που έχει ορίσει ως ετήσιο κασέ στον εαυτό του. Όλα τα άλλα, είναι για λαϊκή κατανάλωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...