Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

VIDEO - Παναθηναϊκός-Απόλλων 3-1

Μία ομάδα μόνος του ο Μάρκους Μπεργκ, ξελάσπωσε τον κακό Παναθηναϊκό και με δύο προσωπικά τέρματα χάρισε τη νίκη με 3-1 επί του αξιόμαχου Απόλλωνα στη Λεωφόρο.


Όταν βλέπεις τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να ανοίγουν κουβέντα δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Μπεργκ για τα λάθη στην ανάπτυξη, διαπιστώνεις ότι υπάρχει πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα που υπήρχε προ ημερών στο "Γεντί Κουλέ", το ίδιο πρόβλημα που υπήρχε προτού έρθουν τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα με αποκορύφωμα το εμφατικό διπλό στο "Καραϊσκάκη".


Η ευκαιρία του Πετρόπουλου στο 4ο λεπτό, η πρώτη καθαρή στο ματς και μοναδική μέχρι το 1-0 από τον Μπεργκ, έδειξε το... μέλλον. Ο Απόλλων με περίσσιο θράσος απείλησε τους φιλοξενούμενους και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που έπαιζε με ατομικές προσπάθειες παρά με ολοκληρωμένες επιθέσεις.

Ας είναι καλά ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έδειξε την κλάση του στο 33ο λεπτό και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ, διώχνοντας τα μαύρα σύννεφα πάνω από τη Λεωφόρο.

Το γκολ αυτό δεν επηρέασε τον Απόλλωνα που συνέχισε να παίζει ανοιχτά και να ψάχνει -πολλές φορές με ορθολογικό τρόπο- τις πιθανότητές της στο ματς. Με μεγαλύτερη, πάντως, ευκολία απ'ότι έβρισκαν οι μέσοι του Παναθηναϊκού τον Μπεργκ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν διαφοροποιήθηκε, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 73ο λεπτό -με τον Μπεργκ- να σκοράρει για δεύτερη φορά και να "κλειδώσει" το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι και πιο συγκεκριμένα οι Άμπροουζ και Πετρόπουλος ανησυχούσαν την "πράσινη" άμυνα, με τον πρώτο να χάνει σπουδαία ευκαιρία για το 1-1, την ίδια ώρα που η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έπαιζε τον κενό χώρο. Η είσοδος του Ατζαγκούν στο 75' στη θέση του Πράνιτς ήταν αυτή που έδειχνε ξεκάθαρα τις διαθέσεις του Αναστασίου.

Πέντε λεπτά μετά την είσοδό του γκολ μπήκε στη Λεωφόρο, αλλά όχι από τον Παναθηναϊκό. Ο Άμπροουζ πήρε το αίμα του πίσω για τη χαμένη ευκαιρία στην αρχή του β' μέρους και με ωραίο σουτ άφησε άγαλμα τον Καπίνο σοκάροντας τους γηπεδούχους. Βέβαια, οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ κι αυτό γιατί αν για κάτι ξεχωρίζει ο εφετινός Παναθηναϊκός είναι ο Μπεργκ. Εξι λεπτά μετά το 1-1, ο Σουηδός φορ βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, ανέβηκε πρώτος στον πίνακα των σκόρερ και ξελάσπωσε τον Παναθηναϊκό, χαρίζοντάς του τη νίκη.

Το αποτέλεσμα "κλείδωσε" στο 90ο λεπτό όταν ο Παντελιάδης έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...