Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

“Δεν φάνηκε η βαθμολογική διαφορά στο Άρης – ΠΑΟΚ”

Το εγκώμιο του κόσμου του Άρη έπλεξε ο Σούλης Παπαδόπουλος που αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως οι “κίτρινοι” θα μπορούσαν να είχαν μαζέψει πολύ περισσότερους βαθμούς.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Αρη, αποκλειστικά, στο novasports.gr: 


-Ποιες μπορεί να είναι οι σκέψεις σας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όντας 8 βαθμούς πίσω από τον προτελευταίο;
« Οι σκέψεις είναι να ετοιμάσουμε την ομάδα, να πάμε να παίξουμε με τον Πανθρακικό, στη συνέχεια με τον Εργοτέλη, το επόμενο με τον Ολυμπιακό, ώσπου να τελειώσει το πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κοιτάμε να παίζουμε για την ιστορία και για τη φανέλα του Αρη».

-Εξαιτίας του ότι υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες;
« Σίγουρα υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, αλλά και να μην υπήρχαν, είσαι αναγκασμένος και πρέπει να τιμάς τη φανέλα που φοράς και ειδικά όταν έχει αυτό το βάρος!».

-Το ότι, παρά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, θα έχετε πάρα πολύ κόσμο στην Κομοτηνή, τι σας λέει;
« Πότε δεν είχε κόσμο ο Αρης; Η ερώτηση ίσως απευθύνεται αλλού, όχι στον Αρη! Η ομάδα κι άλλες χρονιές είχε προβλήματα, αλλά ο κόσμος ήταν πάντα εκεί. Είναι αυτό που διαπιστώσαμε και την προηγούμενη Κυριακή, όταν όσα εισιτήρια έκοψε μόνος του ο Αρης, έκοψε όλη η Superleague! Εμείς, λοιπόν, έχουμε τον καλύτερο παίκτη που είναι ο κόσμος, αλλά δυστυχώς αυτός παίζει μόνο στην κερκίδα. »

-Ο δεύτερος της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να περάσει από το «Κλ. Βικελίδης». Τι σας λέει αυτό, ότι ο Αρης θα μπορούσε καλύτερα φέτος;
« Το ότι θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς, σίγουρα. Όμως αυτό δεν θα σκέπαζε όλα τα προβλήματα που είχε η ομάδα. Όπως είπα και πριν τον αγώνα και να κερδίζαμε τον ΠΑΟΚ, δεν θα ήταν η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία. Τον ΠΑΟΚ δεν τον υποτιμώ, ίσα -ίσα τον σέβομαι πάρα πολύ, αλλά ο Αρης τον έχει κερδίσει πάρα πολλές φορές. Το ότι ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος και ο Αρης τελευταίος, νομίζω κάτι λέει. Οσο για το αγωνιστικό κομμάτι, όλα φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Δεν νομίζω, δηλαδή, να φάνηκε αυτή η διαφορά».

-Η αλήθεια είναι ότι, πράγματι, δεν φάνηκε η διαφορά.
« Ναι, δεν φάνηκε, παρ΄ ότι οι αντίπαλοί μας είπαν ότι εμείς παίξαμε δυνατά. Εγώ νομίζω πως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεις δυνατά. Αν δούμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει δύναμη, ταχύτητα, ένταση και για μένα αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όλα τ΄ άλλα είναι για δικαιολογίες. Αν ένας παίκτης που στοιχίζει 1,5 εκατομμύριο ευρώ και μαρκάρεται από έναν που στοιχίζει 10 χιλιάδες, λέει πως δεν κέρδισε για αυτόν τον λόγο (σ.σ το σκληρό παιχνίδι), είναι πρόβλημα δικό τους, όχι δικό μας».

-Για το ματς με τον Πανθρακικό, τι λέτε;
« Ο Πανθρακικός, είναι μια ομάδα που έχει ξαφνιάσει πάρα πολλούς με το στυλ παιχνιδιού που παίζει φέτος. Ένα 3-5-2, αν δεν κάνω λάθος. Τους έχει βγει απ΄ την αρχή και φαίνεται πως έχουν κάνει καλή δουλειά εκεί, όλοι μαζί, ο προπονητής και οι παίκτες. Είναι μια ομάδα που έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά και απ΄ την αρχή της χρονιάς ξέφυγε από το στόχο της παραμονής. Είναι κάτι που τους έχει απελευθερώσει. Είναι, λοιπόν, δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς πρέπει να πάμε να το κερδίσουμε, ώστε να έχουμε, όσες ελπίδες έχουμε, μαθηματικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...