Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Με Σαβιόλα στο Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός

Αν και ανέτοιμος ο Χαβιέ Σαβιόλα συμπεριελήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Τετάρτη στο Old Trafford για τους 16 του Champions League. O Mίτσελ ποντάρει στην εμπειρία του Αργεντινού και έτσι θα εξαντλήσει τις πιθανότητες συμμετοχής του.


Ο Σαβιόλα τη Δευτέρα ακολούθησε μόνο ένα μέρος του προγράμματος και είναι ακόμη ανέτοιμος, ο Ισπανός τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή, μαζί με δύο νεαρούς, τους Χουτεσιώτη και Βέργο.


Κανονικά προπονήθηκε και πάλι ο Ιβάν Μαρκάνο, που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αναμένεται να είναι βασικός.

Όπως αναμενόταν, εκτός έμειναν για λόγους υγείας οι Ολαϊτάν και Σιόβας, αλλά και οι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League καθώς δεν έχουν δηλωθεί στην UEFA (Ιμπαγάσα, Πελέ, Παπάζογλου, Τόρες).

Αναλυτικά, η 20μελής που αναχωρεί τη Δευτέρα για το Μάντσεστερ αποτελείται από τους εξής: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρες, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές, Βέργος.

Το πρόγραμμα στο Μάντσεστερ:


«Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας μας, αλλά και της Γιουνάιτεντ, την παραμονή του μεγάλου αγώνα της Τετάρτης.
18:30* Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού με τον προπονητή κ. Μίτσελ και έναν ποδοσφαιριστή.

19:00* Προπόνηση στο Όλντ Τράφορντ, ανοικτή για τα πρώτα 15 λεπτά για τα ΜΜΕ.
Η προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διεξαχθεί στις 10:30* στο προπονητικό κέντρο AON (ανοικτή για τα πρώτα 15 λεπτά για τα ΜΜΕ) και η συνέντευξη Τύπου του κ. Μόγιες και ενός ποδοσφαιριστή θα διεξαχθεί στις 14:00* στο Ολντ Τράφορντ.

*Όλες οι ώρες είναι τοπικές».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...