Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Κούγιας: «Μπαίνω στον Άρη αν…»

Μόνο αν υπήρχαν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα σκεφτόταν να εμπλακεί στα διοικητικά του Άρη ο Αλέξης Κούγιας όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του


Το ενδεχόμενο πιθανής εμπλοκής του Αλέξη Κούγια στα διοικητικά του Άρη, εξαρτάται από τους ανθρώπους, με τους οποίους θα κληθεί να συνεργαστεί, αλλά και το γενικότερο περιβάλλον: 


«Μου αρέσει να μιλάω σταράτα. Είναι αλήθεια πως εδώ και καιρό εκλεκτοί άνθρωποι της οικογένειας του Άρη, που και φορολογική δήλωση έχουν και επάγγελμα και όραμα, θέλουν να ηγηθώ μιας προσπάθειας για να γίνει κάτι δυνατόν. Για εμένα ο Άρης πρέπει να διοικείται από ανθρώπους που τον αγαπούν, έχουν φορολογική δήλωση και να έχουν και κύρος. Σε ένα τέτοιο σχήμα θα ήθελα να ασχοληθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Παράλληλα, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως εκτός του ότι είναι ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, είναι πολύ δύσκολο για εκείνον να σηκώσει τις οφειλές της ομάδας:

«Είπα πως είμαι ιδιοκτήτης μια ιστορικής ομάδας και σεβόμενος την ιστορία δεν μπορώ να κάνω κάτι σημαντικό. Εγώ όμως με τις οφειλές της ομάδας δεν μπορώ να σηκώσω τον Άρη».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο συμβάν με τους οργανωμένους στη μεταγραφή του Κώστα Κιάσσου την εποχή που ήταν πρόεδρος στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...