Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε στον αγώνα με τη Μάντσεστερ» παραδέχεται ο διαιτητής

Ο ολλανδός διαιτητής Μπιορν Κάιπερς, ο οποίος διαιτήτευσε στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός την περασμένη Τετάρτη στο Ολντ Τράφορντ, παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός αδικήθηκε σε 4-5 περιπτώσεις.


Ο Κάιπερς, σε δηλώσεις του στο «Voetbal International», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τώρα πια μπορώ να πω πως οι Ελληνες έχουν λόγους να αισθάνονται αδικημένοι σε 4-5 περιπτώσεις».


Εν τω μεταξύ, ο Μίτσελ φρεσκάρει την ενδεκάδα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (19.30) και ξεκουράζει βασικούς ποδοσφαιριστές.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο δεν μετέχουν οι Ντομίνγκες, Μανωλάς, Μανιάτης, Σαλίνο και ο τραυματίας Σαβιόλα. Ο ισπανός επιθετικός συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Εκτός έμειναν και οι Ιμπαγάσα, Σιόβας, Ολαϊτάν.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τους Σάμαρη, Μασάντο, Σέποβιτς, Παπάζογλου, ενώ ο 19χρονος επιθετικός Νίκος Βέργος αναμένεται να πάρει νέα ευκαιρία και να αγωνιστεί σαν αλλαγή.

Ο Δημήτρης Σιόβας ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και έχει μπει σε τελική ευθεία για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Μίτσελ επέλεξε στην αποστολή για το ματς με τον Εργοτέλη τους: Ρομπέρτο, Μέγερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβα, Μασάντο, Εντινγκά, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Πελέ, Πέρες, Σάμαρη, Σέποβιτς, Τόρες, Βαλντές, Βέργο.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι μέλη του ιατρικό τιμ δώσουν το παρών τους στο σημαντικό επιστημονικό συνέδριο Isokinetic Congress της FIFA - FootballMedicine Conference 2014, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Μιλάνο.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος, η εργοφυσιολόγος Μαρία Λυκομήτρου και ο φυσικοθεραπευτής Αλέξης Καπετανάκης θα εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό, συμμετέχοντας ενεργά και με παρουσιάσεις, στις εργασίες του συνεδρίου στο οποίο μετέχουν ιατρικά επιτελεία κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη.
Ο κ. Θέος συμμετείχε και στο 6ο UEFA Medical Symposium που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του 2014 στη Μαδρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...