Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Μόγες: «Να… αλλάξουμε με Ολυμπιακό και Λίβερπουλ»

Ευκαιρία για να αλλάξει τη ρότα που έχει πάρει η σεζόν θεωρεί τους αγώνες με Ολυμπιακό και Λίβερπουλ ο Ντέιβιντ Μόγες....


Η σεζόν που διανύει η Μαν. Γιουνάιτεντ είναι απογοητευτική, αλλά σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μόγες έχει την ευκαιρία στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Λίβερπουλ και τη ρεβάνς των «16» του Champions League με τον Ολυμπιακό να αλλάξει την εις βάρος της κατάσταση. 


«Από αυτά τα ματς έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε την εικόνα του κόσμου για μας. Δεν ξέρω αν θα δείτε περισσότερα για την ομάδα μας σε αυτά τα παιχνίδια μας. Ξέρετε ποιοι είμαστε. Είμαστε μια ομάδα που φτιάχνεται και θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές με την πάροδο του χρόνου. Όμως ελπίζω να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Μπορούμε να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια και παίκτες μου το έχουν αποδείξει τελευταία. Με εξαίρεση τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έχουμε παίξει αρκετά καλά. Προοδεύουμε και βελτιωνόμαστε, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα και θέλω να δω περισσότερα τέτοια σημάδια. Τα βλέπω στις προπονήσεις, οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά και έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως ανακτούν την αυτοπεποίθησή τους», δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...