Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Οικονομόπουλος: «Όποιος διαφωνεί κινείται απέναντι στην ΑΕΚ και το νόμο»

Την επιτάχυνση των διαδικασιών για την εκχώρηση των απαιτήσεων της ΑΕΚ από την υπόθεση Ψωμιάδη στο Δημόσιο είχε σκοπό η παρέμβαση του Χάρη Οικονομόπουλου...


Για αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην εκχώρηση των απαιτήσεων της ΑΕΚ από την υπόθεση Ψωμιάδη στο Δημόσιο και δική του παρέμβαση προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες κάνει λόγο με γραπτή του δήλωση ο Χάρης Οικονομόπουλος μετά τη συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο.


Ο δικηγόρος και εκδότης ανέφερε πως ζητείται συνεργασία με την πλευρά της «Ένωσης» για να επιλυθεί το ζήτημα και κατέληξε τονίζοντας πως όποιος διαφωνεί με την προσπάθειά του εναντιώνεται όχι απλώς στον ίδιο και την ΑΕΚ, αλλά και στο νόμο.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Χάρη Οικονομόπουλου:

«Ενόψει της αδικαιολόγητης καθυστέρησης που έχει προκύψει για την εκχώρηση των απαιτήσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά Ψωμιάδη κλπ προς το Δημόσιο, η οποία εκκρεμεί δυόμισι μήνες από την δημοσίευση του σχετικού νόμου, συγκάλεσα σύσκεψη με τον εκκαθαριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλο και όποιον άλλον αυτός έκρινε ότι θα ήταν χρήσιμο να παρευρεθεί, με σκοπό την ταχύτερη δυνατή νόμιμη ολοκλήρωσή της. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο μου. Ελπίζω, μετά τον σημερινό συντονισμό και τις επόμενες συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί από αύριο, ο παραπάνω στόχος να εκπληρωθεί το ταχύτερο.

Αν και από τον Ιανουάριο μου ζητήθηκε να μην ασχοληθώ με το θέμα της εκχώρησης, τόσο η καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή της όσο και το κλίμα που καλλιεργούν από την Παρασκευή 14 Μαρτίου όσοι μετέρχονται αντίστοιχα μέσα «πίεσης» με αυτά που χαρακτηρίζουν υπόδικους σήμερα έναντι της ΠΑΕ ΑΕΚ, επιβάλλουν, σήμερα περισσότερο από πριν, την ειλικρινή συνεργασία όλων όσοι ενδιαφέρονται.

Η ταχύτερη δυνατή νόμιμη ολοκλήρωση της εκχώρησης των απαιτήσεων της ΑΕΚ προς το Δημόσιο, η ταχύτερη δυνατή απόκτηση της δυνατότητας από το Δημόσιο να παρίσταται ως πολιτικός ενάγων σε κάθε επόμενη ποινική δίκη με κατηγορούμενο τον Μάκη Ψωμιάδη και όλους τους συνεργούς του για τα κακουργήματα για οποία δικάζονται ότι διέπραξαν σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, η ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της σε εξέλιξη ποινικής διαδικασίας κατά Ψωμιάδη και, ταυτόχρονα, η ταχύτερη δυνατή νόμιμη ολοκλήρωση της εκκαθάρισης, απαιτούν συνεργασία και πράξεις.

Το Δημόσιο, άλλωστε, όπως έχουν διαπιστώσει τα τελευταία έξι χρόνια όλοι οι εργαζόμενοι και νομοταγείς Έλληνες, δεν είναι απρόσωπο, δεν είναι «άλλο», είμαστε όλοι.

Όποιος, τυχόν, διαφωνεί μαζί μου δεν κινείται απλά απέναντι σε εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου, δεν κινείται μόνο απέναντι στις αρχές και τις αξίες της ΑΕΚ, κινείται ξεκάθαρα απέναντι στο νόμο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...