Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

VIDEO - Πλατανιάς- Καλλονή 7-0

Τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του πέτυχε ο Πλατανιάς (7-0 την Καλλονή) και έπιασε τη Βέροια στους 28 βαθμούς. MVP με τρία γκολ ο Βλαχοδήμος. Με 10 παίκτες τελείωσαν οι φιλοξενούμενοι.

Ο Πλατανιάς κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με σαφέστατους επιθετικούς προσανατολισμούς, ώστε να σκοράρει γρήγορα και να γύρει προς το μέρος του ένα ματς που το ήθελε πάση θυσία! Στο πρώτο 45λεπτο η Καλλονή δεν υπήρχε στο γήπεδο και το ματς μετετράπη σε έναν επιθετικό μονόλογο της ομάδας των Χανίων που δεν έκανε άλλη δουλειά από το να... σκοράρει και να χάνει ευκαιρίες!


Μόλις στο 4' ο Δημήτρης είχε μια απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σιδεράκη, ενώ στο 16' η κεφαλιά του Τόρες έφυγε ελάχιστα άουτ. Ο ίδιος παίκτης είχε διπλή ευκαιρία στο 30' που αρχικά απέκρουσε ο Σιδεράκης και εν συνεχεία κατέληξε άουτ.
Στα τελευταία 8 λεπτά του πρώτου μέρους, ο Πλατανιάς καθάρισε ουσιαστικά και το παιχνίδι: στο 37' ο Κατάι έβγαλε παράλληλα στον Βλαχοδήμο που ντρίμπλαρε τον Σοφιανόπουλο και πλάσαρε ιδανικά, ενώ στο 45' από σέντρα του Τόρες, η μπάλα χτύπησε στον Αναστασιάδη και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Με το καλημέρα στην επανάληψη (49'), οι Χανιώτες σημείωσαν το 3-0, βάζοντας οριστικό τέλος στη... σεμνή τελετή: ήταν μια ατομική ενέργεια του Βλαχοδήμου που κατέβασε ωραία, ντρίμπλαρε έναν αμυντικό και πλάσαρε εύστοχα με το δεξί.

Αν η Καλλονή έπρεπε να κάνει κάτι για να επιστρέψει στο παιχνίδι, όφειλε τουλάχιστον να ευστοχήσει στο πέναλτι που κέρδισε στο 54' σε ανατροπή του Κεϊτά. Ο Περόνε όμως έστειλε από την άσπρη βούλα την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Γιωργαλλίδη.

Από εκεί και πέρα, ξεκίνησε ένα πάρτι άνευ προηγουμένου για τον Πλατανιά... Στο 62' έγινε το 4-0 με τον Κατάι να σουτάρει από πλάγια αριστερά και τον Σιδεράκη να αιφνιδιάζεται και να φέρει ευθύνη για το γκολ. Στο 68' η Καλλονή έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζος με απ' ευθείας κόκκινη. Το φάουλ που έκανε λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας του, το εκτέλεσε ο Τετέ έξυπνα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 5-0.

Ο Πλατανιάς δεν λυπήθηκε την διαλυμένη -πλέον- Καλλονή και τη διέσυρε κυριολεκτικά σκοράροντας άλλες δύο φορές: στο 74' ο Γουνδουλάκης με κοντινό πλασέ από σέντρα του Ινκούμ σημείωσε το 6-0, ενώ το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Βλαχοδήμος στο 85' με ωραίο μακρινό σουτ, πετυχαίνοντας χατ τρικ στη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη που πετυχαίνει στην ιστορία της η ομάδα των Χανίων.


Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γιωργαλλίδης, Ίνκουμ, Φαΐσκα, Γιαχία, Δημήτρης, Τετέ, Αγκιλέρα, Βλαχοδήμος, Μπέλιτς (58' Καζναφέρης), Κάταϊ (71' Γουνδουλάκης), Τόρες (81' Θέρα).
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Σιδεράκης, Γιορέντε (50' Γκναμπουγιού), Αναστασιάδης, Ζος, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Κεϊτά, Μαρσέλο (67' Καλτσάς), Γκαρσία (67' Φαρία), Λεοζίνιο, Περόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...