Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ποιοι συμμετείχαν στη σύσκεψη Μελισσανίδη για την "Αγιά Σοφιά"

Παρά τους... εσωτερικούς τριγμούς και την ένταση των τελευταίων ημερών, ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραμένει αμετακίνητος στο πλάνο κατασκευής γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια, ενός σταδίου που, όπως συνηθίζει να λέει στους συνεργάτες του, "θα μιλάει γι' αυτό όλη η Ευρώπη". 


Οι επαφές του για την εξεύρεση δυνατών "συμπαικτών" στο οικονομικό κομμάτι του εγχειρήματος συνεχίζονται και όπως αποκάλυψε η Real News, πριν από μερικές ημέρες έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο ευρεία σύσκεψη εφοπλιστών υπό την προεδρία του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, μελών της "Δικέφαλος 1924" και μη. Ανάμεσά τους ο Πέτρος Παππάς, ο Νίκος Χατζηιωάννου, εκπροσωπώντας τον αδελφό του Πόλυ, και ο Γιώργος Δαλακούρας.

O Φίλαθλος online δίνει συνέχεια στο θέμα, αποκαλύπτοντας την ταυτότητα και των άλλων "συνδαιτυμόνων" της σύσκεψης, που προέρχονται κυρίως από τον χώρο της ναυτιλίας. Πρόκειται για τον εφοπλιστή Πέτρο Καψάλη της Efploia Shipping Co Sa, τον επιχειρηματία Δήμο Βερούκα, πρόεδρο του ομίλου εταιρειών Veroukas Group, που έχει στην κατοχή του αλυσίδα σούπερ μάρκετ και εσχάτως έστρεψε το ενδιαφέρον του στην αγορά πλοίων, τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, μέλους της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, τον υφυπουργό Εξωτερικών Ακη Γεροντόπουλο, ένθερμο ΑΕΚτζή και πολιτικό του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, αλλά και τον δικηγόρο Γιώργο Μπαϊρακτάρη, επίσης φανατικό οπαδό των "κιτρινόμαυρων".

Απαντες με εισιτήριο διαρκείας επί έτη πολλά, συνομίλησαν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος τούς ζήτησε να αξιοποιήσουν όποια μέσα έχουν και μπορούν προκειμένου να γίνει μια ώρα αρχύτερα η "Αγια Σοφιά". Τέτοιου είδους συναθροίσεις θα πυκνώνουν όσο περνάει ο καιρός, αφού ο ισχυρός άνδρας της "Ένωσης", που γνωρίζει τον χώρο της ναυτιλίας απέξω και ανακατωτά, θα επιδιώξει να κλείσει τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες.

Του ΜΙΧ. ΦΟΥΣΤΕΡΗ / filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...