Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Να κάνει αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει ο Σαββίδης


Αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια που καταβάλει προκειμένου να υπάρξουν αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Ιβάν Σαββίδης.



Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα βγήκαν στην… κόντρα μέσω ξεκάθαρων ανακοινώσεων, το περιεχόμενο των οποίων ήταν ξεκάθαρο και ενδεικτικό των προθέσεών τους, αλλά και της στάσης που θα κρατήσουν απέναντι σε Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ.

Πλέον αναμένεται να υπάρξει μια σειρά επαφών με άλλες ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας, με τις οποίες ακόμη κι αν δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων στο 100%, έχει διαπιστωθεί πως μια συνεργασία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και να μετατραπεί σε συμμαχία.

Το ιδεατό για τους Θεσσαλονικείς θα ήταν να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο το οποίο και θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στο συμβούλιο του συνεταιρισμού.

Πλην του «Δικεφάλου του Βορρά», θεωρητικά τουλάχιστον, άλλες 4-5 ΠΑΕ θα μπορούσαν να… προσχωρήσουν σε αυτό, αριθμός που μπορεί να μην αποτελεί την πλειοψηφία στη Σούπερ Λίγκα, όμως δεν είναι διόλου αμελητέος και είναι δυνατόν να αποτελέσει τον προθάλαμο που θα οδηγούσε σε εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...