Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΑΕΚ: Οι παίκτες του… μέλλοντος

Ο αγώνας της ΑΕΚ με την Τριγλία στο Μενίδι ενίσχυσε την άποψη για το ποιοι παίκτες της ομάδας έχουν… μέλλον μαζί της και ποιοι δύσκολα θα βρουν θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν


Οκτώ αγώνες απέμειναν για να τελειώσει για την ΑΕΚ ο εφιάλτης της Γ’ Εθνικής και φαίνεται πως αποκρυσταλλώνεται πλέον η άποψη για το ποιοι παίκτες από το υπάρχον δυναμικό θα έχουν θέση στην ομάδα της επόμενης (και πιθανότητες για αυτή της μεθεπόμενης εφόσον επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα) σεζόν και ποιοι δεν θα ακολουθήσουν.


Το χθεσινό ματς στο Μενίδι απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας δεν πρόσφερε εκπλήξεις. Αποδείχτηκε και πάλι ότι βαρόμετρο της «Ένωσης» είναι ο Πλατέλλας, ότι ο Τσιρίλο που σε τέσσερις μέρες κλείνει τα 37 παραμένει ο πιο αξιόπιστος αμυντικός της ομάδας, ότι ο Κορδέρο προσδίδει ποιότητα και έχει σταθερότητα στη μεσαία γραμμή, ότι ο Πεταυράκης είναι ο πιο ελπιδοφόρος από τους πολλούς νέους παίκτες της ομάδας, ότι ο Ανάκογλου ξέρει… καντάρια μπάλα αλλά δεν αξιοποιεί πάντα στο έπακρο τις αρετές του και ότι ο Γεωργέας παραμένει πολύτιμος για πολλούς λόγους και περισσότερες από μία θέσεις.

Οι έξι αυτοί μαζί με τον μεγάλο απόντα από το χθεσινό ματς Μπρέσεβιτς (λόγω τραυματισμού) πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για την ΑΕΚ της Football League. Αρκετές πιθανότητες έχει και ο Ντακόλ, παρά την αστάθεια στην απόδοσή του, ενώ λογικά οι δύο γκολκίπερ, Βούρας και Καραγκιολίδης, θα μείνουν για να πλαισιώσουν τον Ανέστη που… έρχεται από τον Πανιώνιο.

Ρεπό στο… ρεπό

Η ΑΕΚ δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα και ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να δώσει ρεπό το Σαββατοκύριακο στους ποδοσφαιριστές του. Επόμενο παιχνίδι είναι αυτό της επόμενης Κυριακής με τον Ηλυσιακό στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...