Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

VIDEO - Παναιτωλικός-Αστέρας Τρ. 0-1

Με γκολ του Σανκαρέ στο 64' ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε αλώβητος από τη δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 30η αγωνιστικής της Super League. Φωνάζει δικαίως ο -καλύτερος- Παναιτωλικός για πέναλτι που δεν του δόθηκε στο τέλος.


Ο Παναιτωλικός με τη δύναμη που τη δίνει η έδρα του ήθελε κόντρα στον Αστέρα να πανηγυρίσει και τη μαθηματική του παραμονή στη Super League. Οι Αρκάδες, με τη σχεδόν βέβαιη συμμετοχή στα πλέι οφ, επεδίωκαν ένα θετικό αποτέλεσμα για να καλύψουν τη «χασούρα» από την πρώτη εντός έδρας ήττα (από τον Εργοτέλη) την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο αγώνας ήταν ανοιχτός, καθώς το πιο ισχυρό κίνητρο Παναιτωλικού και Αστέρα ήταν το καλό ποδόσφαιρο που θα συνδυαζόταν με θετικό αποτέλεσμα. Οι Αρκάδες απείλησαν πρώτοι με σουτ του Εντό έξω από την περιοχή, για να λάβουν ως απάντηση ένα μεγάλο διάστημα πίεσης του Παναιτωλικού με ευκαιρίες και ωραίο παιχνίδι κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα.

Γκάλο και Μπακάκης συνεργάστηκαν άψογα και ταλαιπώρησαν πολύ τον Κοντοέ στο πρώτο μέρος. Ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί με τον Μπικέι. Ο θηριώδης Ισπανός ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί από τους αμυντικούς των Αρκάδων και στις στημένες μπάλες έπαιρνε σχεδόν όλες τις κεφαλιές. Σε μία από αυτές η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μπαντή.

Από στημένη μπάλα τελικά κρίθηκε ο αγώνας, αλλά η ομάδα που πανηγύρισε ήταν ο Αστέρας. Ο Σανκαρέ σε μια από τις κλασικές του προωθήσεις «μονομάχησε» με τον Κούσα, αναδείχθηκε νικητής και με προβολή στην κίνηση κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Ράφαελ.

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού ήταν αυτός που κράτησε όρθια την ομάδα του καθώς ο Αστέρας θα μπορούσε να είχε κάνει δύο τα τέρματα του, ωστόσο ο Ράφαελ έπεσε σωστά στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπαράλες και κράτησε το 0-1.

Οι τερματοφύλακες του αγώνα έμελλε να γίνουν και οι πρωταγωνιστές καθώς μετά από τον Ράφαελ πήρε τη σκυτάλη ο Μπαντής, ο οποίος με διπλή απόκρουση σταμάτησε τον Καμαρά και έδωσε στους Αρκάδες τους τρεις βαθμούς της νίκης.

13' Σουτ του Εντό, μπλοκάρει ο Μπρακάλι

24' Σουτ του Μπούντιμιρ μέσα από την περιοχή, κόβει ο Ζησόπουλος

25' Κεφαλιά-δυναμίτης του Μπικέι, μόλις άουτ η μπάλα

33' Προβολή του Καμαρά, η μπάλα ψηλά άουτ

64' Γκολ για τον Αστέρα. Κόρνερ του Τσαμπούρη, στην κίνηση σουτ του Σανκαρέ, 0-1!

78' Τετ-α-τετ Καμαρά με Μπαντή, νικητής ο δεύτερος

83' Ο Αστέρας κερδίζει πέναλτι. Εκτελεί ο Μπαράλες, μπλοκάρει ο Μπρακάλι

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοντοέ με δεύτερη κίτρινη, ενώ οι άνθρωποι του Παναιτωλικού είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...