Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Νέα δίωξη στον Βελλή και απειλή για τον Απόλλωνα

Και νέα δίωξη κατά του ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, για τις δηλώσεις του πρώτου στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ. Δίωξη και κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.


Η 4η δίωξη σημαίνει ότι οκ. Σαρρής κινδυνεύει να πληρώσει πρόστιμο ως και 150.000 ευρώ, ενώ ο Απόλλωνας μπαίνει σε περιπέτειες, αφού βάσει των κανονισμών απειλείται με αφαίρεση ως και τριών βαθμών!


Επίσης, ο αθλητικός δικαστής έχει τη δυνατότητα να επέμβει και να απαγορεύσει στον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα όχι μόνο την είσοδό του στα γήπεδα για τρεις μήνες, αλλά ακόμα και την οποιαδήποτε δραστηριότητά του με το ποδόσφαιρο μέχρι και για μισό χρόνο.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε διώξεις εις βάρος:

1.Του ιδιοκτήτη και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Σταμάτη Βελλή και της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, νομίμως εκπροσωπουμένης, διότι ο πρώτος τούτων Σταμάτης Βελλής, ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος της διωκομένης ΠΑΕ, δυσφήμησε το άθλημα του ποδοσφαίρου, προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Προέδρου της ΕΠΟ, Διαιτησίας, κλπ) και άλλων ΠΑΕ, προκαλώντας, έτσι, στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξιώσεως και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση εκ μέρους του κοινού προς παρακολούθηση των αγώνων του ποδοσφαίρου και προσελεύσεως στα γήπεδα. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 3, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013.

2.Της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, νομίμως εκπροσωπουμένης, διότι δυσφήμησε το άθλημα του ποδοσφαίρου προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις εις βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτητών, Διαιτησίας), προκαλώντας, έτσι, στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξιώσεως και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση εκ μέρους του κοινού προς παρακολούθηση των αγώνων ποδοσφαίρου και προσελεύσεως στα γήπεδα. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013".
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...