Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ατζαγκούν: Να ξεχάσουμε τον ΟΦΗ

Για την ήττα στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΟΦΗ και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα μίλησε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμπντούλ Ατζαγκούν στο novasports.gr:


Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ:
"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το ματς με τον ΟΦΗ έχει ήδη περάσει, πρέπει να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε τον αγώνα του Σαββάτου. Στο ποδόσφαιρο αυτά μπορεί να συμβούν και αυτό που κοιτάμε μόνο είναι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ξεχνάμε τον αγώνα με τον ΟΦΗ".

Για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα:
"Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, αν και γνωρίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να πάμε καλύτερα, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με τον Απόλλωνα".

Για το αν υπάρχει μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας, αφού ο Απόλλων κάνει τη δική του προσπάθεια για παραμονή και χρειάζεται βαθμούς:
"Ο Απόλλων είναι καλή ομάδα και τους σεβόμαστε, όμως ο καθένας θα κάνει το παιχνίδι του και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα".

Για την στήριξη που έχει ο Παναθηναϊκός από τον κόσμο του:
"Σε αυτή τη σεζόν που είμαι εδώ, η μεγάλη μας προτεραιότητα είναι οι οπαδοί μας. Γιατί πάντα μας στηρίζουν και μας δίνουν όλη τη στήριξη που χρειαζόμαστε ως παίκτες και ως ομάδα. Οι οπαδοί μας είναι απίστευτοι απέναντι μας, μας βοηθούν για να παίζουμε καλύτερα κάθε φορά και θέλω να τους ευχαριστήσω".

Για την ατομική του βελτίωση:
"Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος ως ποδοσφαιριστής. Δεν ήταν εύκολο για μένα, όμως γενικά στη ζωή πρέπει να προχωράς, όποια κατάσταση και αν έχεις να αντιμετωπίσεις. Πλέον έχω βρει τον εαυτό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι τέλεια εδώ, κάτι που με βοηθά και ως ποδοσφαιριστή".

Για το αν θεωρεί εφικτή την κλήση του στην Εθνική Νιγηρίας:
"Εξαρτάται από τον προπονητή της Εθνικής Νιγηρίας, ο οποίος με γνωρίζει ως ποδοσφαιριστή. Αν με καλέσει για να αγωνιστώ στην Εθνική μου ομάδα, θα είναι κάτι τιμητικό. Γιατί είναι σημαντικό να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια επικοινωνία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...