Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

VIDEO - Πανιώνιος-Λεβαδειακός 4-2

Μεγάλο βήμα για τη σωτηρία του έκανε ο Πανιώνιος ο οποίος νίκησε 4-2 τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη. Αραβίδης, Μητρόπουλος και Κολοβός (2) οι σκόρερ των νικητών, μείωσαν οι Ροτζέριο και Γιάντσης για τους Βοιωτούς.


Το βαθμολογικό κίνητρο μέτρησε πολύ σ' αυτό το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος πήρε από την αρχή την κατοχή της μπάλας και ρίσκαρε να αφήνει χώρους στην άμυνά του σε μία προσπάθεια να πετύχει νωρίς το γκολ και να απαλλαχθεί από το άγχος. Το τέρμα ήρθε πράγματι σχετικά νωρίς, στο 24'με με τον Αραβίδη, αλλά το άγχος δεν έφυγε καθώς ο Λεβαδειακός έγινε ουκ ολίγες φορές απειλητικός και έφτασε κοντά στην ισοφάριση.



Για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το καυτό δίλεπτο 56 και 57. Ο Πανιώνιος μπήκε πιο σοβαρός στην επανάληψη, έπαιξε πιο γρήγορα και κόντρα σε μία άμυνα που πια είχε κενά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει δύο φορές μέσα σ' ένα λεπτό. Ο Μητρόπουλος ήταν ο άνθρωπος που έγραψε το 2-0, ενώ αμέσως μετά ο Κολοβός τελείωσε όμορφα προσπάθεια των Αραβίδη και Ντούνη για το 3-0!

Ο προπονητής του Λεβαδειακού Σάββας Παντελίδης επιχείρησε να αντιδράσει από τον πάγκο του ρίχνοντας στη μάχη τους Λυκογιάννη και Γιάντση, όμως και πάλι ο Λεβαδειακός ήταν ελάχιστα απειλητικός. Ο Πανιώνιος όχι μόνο δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα αμυντικά προβλήματα αλλά κατάφερε να φτάσει και σε 4ο γκολ με τον Κολοβό ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του στο ματς.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Λεβαδειακός ήταν μειώσει την έκταση της ήττας του με τα γκολ του Μάρτινς (75') και Γιάντση (85').  Για το φόβο των Ιουδαίων πάντως ο Αναστόπουλος έριξε στο 78' ακόμη ένα στόπερ στο γήπεδο (Κουλουχέρης) για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.


22' Φάουλ του Λάσνικ, επεμβαίνει ο Στρατηλάτης

24' Γκολ για τον Πανιώνιο. Γύρισμα του Κούρντι, μόνος του ο Αραβίδης πλασάρει για το 1-0

25' Κεφαλιά του ολομόναχου Μάντζιου, μπλοκάρει ο Ανέστης

39' Ο Ορτέγκα βγαίνει τετ-α-τετ αλλά καθυστερεί και η ευκαιρία χάνεται

56' Γκολ για τον Πανιώνιο. Σέντρα του Ντούνη, στην κίνηση σουτ ο Μητρόπουλος, 2-0

57' Γκολ για τον Πανιώνιο. Αραβίδης και Ντούνης κρύβουν την μπάλα, ο Κολοβός τελειώνει τη φάση με αριστερό σουτ

74' Γκολ για τον Πανιώνιο. Ο Γιάννου τροφοδότησε τον Κολοβό που σκόραρε με το δεξί αυτή τη φορά

75' Γκολ για τον Λεβαδειακό. Σουτ του Μάρτινς εκτός περιοχής, 4-1

85' Γκολ για τον Λεβαδειακό. Αριστερό πλασέ του Γιάντση, μειώνει σε 4-2 ο Λεβαδειακός

Πανιώνιος: Ανέστης, Παντίδος, Αυλωνίτης, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Κολοβός (78' Κουλουχέρης), Λάσνικ (67' Γιάννου), Ντούνης (78' Καμπάνταης).

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Κώτσιος, Ιντζίδης, Χαραλάμπους, Βαρέλα, Μουλόπουλος, Πετράτσι, Μάρτινς (77' Βούκσεβιτς), Μιλοσάβλιεφ (60' Λυκογιάννης), Ορτέγκα, Μάντζιος (60' Γιάντσης).

contra.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...