Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Χαμός στο "Βικελίδης" - Μπουνιές μετά τη συνέντευξη Τύπου!

 Μετά από όλα τα επεισόδια που υπήρξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, είχαμε και… συνέχεια, αφού μετά την συνέντευξη Τύπου άνθρωποι των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια!


 Μετά τις δηλώσεις των δύο προπονητών και αφού είχαν αποχωρήσει από την αίθουσα Τύπου, οι άνδρες ασφαλείας των δύο ομάδων αντάλλαξαν κάποια… γαλλικά.


Τα «αίματα άναψαν» με αποτέλεσμα να σημειωθεί «άγρια» συμπλοκή στον χώρο της φυσούνας και να φτάσει μέχρι το χορτάρι του γηπέδου.



 Ο Γιώργος Τζαβέλλας έδωσε συνέχεια στο τεταμένο κλίμα του ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως όλοι στον «δικέφαλο του Βορρά» χαίρονται που παίζουν για τελευταία φορά στο «Βικελίδης», σχολιάζοντας έτσι τον διαφαινόμενο υποβιβασμό των «κίτρινων»
 Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Σήμερα δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να μιλήσουμε, να μη γίνει καμία δήλωση. Ήταν κρίμα το σκηνικό του γηπέδου. Δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο και προσπαθήσαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες να το πάρουμε αλλά μας εμπόδισαν πολλά. Ο ΠΑΟΚ έδειξε την κλάση του και είμαστε χαρούμενοι που ερχόμαστε εδώ για τελευταία φορά. Όλη η Ελλάδα είδε αυτό που έγινε σήμερα. Δεν είναι δουλειά να σχολιάζουμε αυτά που έγιναν. Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό που όλο οι ποδοσφαιριστές και του ΠΑΟΚ και του Άρη είναι καλά στην υγεία τους. Ξέρω πως ο κόσμος ήθελε τη νίκη, οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς αλλά υπάρχουν κι άλλα ματς. Είμαστε σε ανοδική πορεία».


Καυστικός ήταν στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, ο αρχηγός των «κίτρινων» Κρίστι Βανγκέλι, που ανέφερε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» παίζει φιλικά όλη χρονιά, ενώ τον χαρακτήρισε… ομαδούλα, με αφορμή την εμφάνιση του στο «Κλ. Βικελίδης»
 «Σίγουρα για εμάς ήταν πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε την ομάδα που σε όλο το πρωτάθλημα παίζει φιλικά και σήμερα ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο Άρης. Με δύο παιχνίδια πουλάνε οπαδιλίκι να ξέρουν πως αυτή η ομάδα λέγεται Άρης και δεν θα πεθάνει ποτέ. Αυτός ο τελευταίος, γιατί μάλλον τα έχουν μπερδέψει τα πράγματα», ανέφερε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και συνέχισε λέγοντας:

«Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο και συνολικά. Αν μία ομάδα έχει κάνει μόνο ένα σουτ δεν μπορούν να λένε πως παίζαμε με τον τελευταίο. Οι μεγάλες ομάδες βάζουν τέσσερα όπως έλεγαν. Φταίγαμε και εμείς. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα στο γήπεδο και μια ομαδούλα που είναι δεύτερη αυτή την στιγμή δεν μπορεί να λέει πως έπαιξε μπάλα».

Σε ότι αφορά τη βοήθεια του κόσμου: «Θα βοηθάει πάντα την ομάδα, θα είναι κοντά στην ομάδα όπου και να βρίσκεται. Το έχω ζήσει πως δεν θα τα παρατήσουν. Ο Άρης είναι ιδέα για τον λαό του και δεν θα τον αφήσουν ποτέ και θα την φέρουν εκεί που της αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...