Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο Ρότζερς στη Λίβερπουλ!

Ο Μπρένταν Ρότζερς θα είναι ο νέος τεχνικός της Λίβερπουλ καθώς συμφώνησε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μέρσεϊσαιντ.


Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, η διοίκηση της Λίβερπουλ στράφηκε άμεσα στον Μπρένταν Ρότζερς για να διαδεχτεί τον Κένι Νταλγλίς στην τεχνική της ηγεσία και όλα δείχνουν πως ο 39χρονος θα είναι το νέο αφεντικό των αποδυτηρίων του "Άνφιλντ".

Όπως μεταδίδουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο τεχνικός της Σουόνσι την περασμένη διετία "έδωσε τα χέρια" με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και μέσα στις επόμενες 24 ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψή του.


Οι "κόκκινοι" θα πληρώσουν μάλιστα ένα ποσό γύρω στα 5.000.000 λίρες ως αποζημίωση στην ουαλική ομάδα για την εξασφάλιση των υπηρεσιών του.

Να σημειωθεί ότι ο Ρότζερς είχε αρνηθεί πριν από 12 ημέρες να συζητήσει με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ για το ενδεχόμενο συμφωνίας, ενώ υποψήφιοι για τη θέση στην άκρη του πάγκου ήταν μεταξύ άλλων και οι Αντρέ Βίλας-Μπόας, Φάμπιο Καπέλο και Φρανκ Ντε Μπερ.

Να σημειωθεί ότι ο Μπρένταν Ρότζερς οδήγησε τη Σουόνσι στην άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα (2010-2011) ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε την κράτησε άνετα στη μεγάλη κατηγορία (11η).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...