Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΠΑΟΚ - Διάψευση για απόσυρση Σαββίδη

Από τον ΠΑΟΚ διαψεύδουν τα δημοσιεύματα για απόσυρση του ενδιαφέροντος του Ιβάν Σαββίδη και τονίζουν πως τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον ομογενή επιχειρηματία είναι ενθαρρυντικά.

Παρουσιάζεται ο Δώνης και ξεκαθαρίζει το ρόστερ.


Προβληματισμό και ανησυχία προκάλεσε στον κόσμο δημοσίευμα ρωσικής ιστοσελίδας στο οποίο φέρεται ο Ιβάν Σαββίδης να δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από πουθενά, όμως, δεν επιβεβαιώνεται ότι έγινε η συγκεκριμένη δήλωση από τον Σαββίδη, ούτε ότι αποσύρθηκε για κάποιο λόγο.

Στον ΠΑΟΚ λένε, μάλιστα, ότι όχι μόνο κανείς δεν τους έχει ενημερώσει για παύση ενδιαφέροντος του Σαββίδη, αλλά αντιθέτως τις τελευταίες μέρες τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον ομογενή επιχειρηματία και πολιτικό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Επίσης, τονίζουν ότι έχουν συντελεστεί το περασμένο πενθήμερο πολύ σημαντικά βήματα προόδου στις συζητήσεις των δυο πλευρών για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας.

Ο Σαββίδης βρίσκεται στην διαδικασία συγκέντρωσης των απαραίτητων δικαιολογητικών για την κατάθεση του φακέλου του στην ΕΕΑ, που θα αφορά την χορήγηση άδειας αγοράς των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μιλάμε για μια σημαντική επένδυση πολλών εκατ. ευρώ, η οποία είναι ευκολονόητο πως χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη και σκέψη πριν από την λήψη της οριστικής απόφασης από τον ομογενή επιχειρηματία.

Παρουσιάζεται ο Δώνης και ξεκαθαρίζει το ρόστερ

Στο θέμα του νέου προπονητή, μόλις λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο του Λάζλο Μπόλονι ο Γιώργος Δώνης θα έρθει στην Τούμπα για τις υπογραφές του διετούς συμβολαίου του. Υπολογίζεται, ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μαζί με τους συνεργάτες του για την επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με την επίσημη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δώνη θα προχωρήσει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την νέα χρονιά, με πρώτη κίνηση το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ. Οι εκκρεμότητες είναι πολλές καθώς θα δημιουργηθεί μια ομάδα σχεδόν από την αρχή.

Σε πρώτη φάση επίκειται η ανακοίνωση της μη ανανέωσης των συμβολαίων των Τσιρίλο, Ίβιτς και Χαλκιά, ενώ στην συνέχεια θα γνωστοποιηθούν οι αποδεσμεύσεις, οι παίκτες που θα φύγουν δανεικοί, τι θα γίνει με ενδεχόμενες πωλήσεις (Αθανασιάδη, Μαλεζά που άπτονται και του θέματος επενδυτή), αλλά και ποιο θα είναι το μέλλον του Σαλπιγγίδη.

Το τρίτο και τελευταίο στάδιο θα είναι οι μεταγραφικές ενισχύσεις που επικεντρώνονται στον κεντρικό άξονα, με την απόκτηση ενός στόπερ, δυο χαφ (εκ των οποίων ο ένας θα παίζει και στα πλάγια), ενός επιθετικού, πιθανόν και ενός τερματοφύλακα, ειδικά εάν πουληθεί ο Κρέσιτς. Ο νέος προπονητής είναι γνώστης της κατάστασης του ρόστερ και συνεπώς όλα τα θέματα θα δρομολογηθούν σε γρήγορους ρυθμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...