Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η ΑΕΚ θέτει επίσημα το αίτημα αναστολής των ποινών

Η ΑΕΚ θα θέσει επίσημα τη Δευτέρα αίτημα στη Super League να προταθεί στην ΕΠΟ η αναστολή εκτέλεσης ποινών, ελπίζοντας ότι θα έχει συμμάχους τις ομάδες που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση. Τρίτη ή Τετάρτη η συζήτηση του Δημητρέλου με τον Κωστένογλου.

Τη Δευτέρα θα λάβει χώρα στη Super League συνεδρίαση για να συζητηθούν τα τηλεοπτικά και σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ θα θέσει -εκτός ημερισίας διάταξης- το θέμα της αναστολής εκτέλεσης των ποινών.

Η ΑΕΚ θα θέσει επίσημα αίτηση στη διοργανώτρια αρχή να κινηθεί προς την πλευρά της ΕΠΟ και να ζητήσει αναστολή εκτέλεσης των ποινών για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια στις εφέσεις, ώστε να διευκολυνθούν και να τακτοποιήσουν -εν μέσω πολιτικής αστάθειας και προεκλογικής περιόδου- τις εκκρεμότητές τους.

Αυτό η ΑΕΚ θα το θέσει συλλογική και όχι μόνη της, ελπίζοντας ότι θα έχει συμμάχους τις υπόλοιπες ομάδες που πρωτόδικα δεν πήραν την αδειοδότηση της ΕΠΟ.

Από κει και πέρα, την Τρίτη ή την Τετάρτη ο Ανδρέας Δημητρέλος θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Κωστένογλου για να συζητηθεί το μέλλον του. Δεν έχει αλλάξει κάτι και τα πράγματα παραμένουν ρευστά, ωστόσο βάσει όρου στο συμβόλαιό του, η ΑΕΚ πρέπει να τον ενημερώσει μέχρι τις 31 Μαϊου. Είναι σίγουρο ότι θα του προταθεί παραμονή με κούρεμα στις αποδοχές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...