Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο Ολυμπιακός συγκρούεται με τον Παναθηναϊκό, στον τρίτο τελικό του μπάσκετ

Δύο βήματα πριν την πολυπόθητη «κούπα» βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός .Στις επτά το απόγευμα, στον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ ένας εκ των δύο «αιωνίων» θα βρεθεί πιο κοντά στο μεγάλο στόχο.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το πλεονέκτημα της έδρας του και να βρεθεί ένα βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 15 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός θα είναι ενισχυμένος και με τον Έισι Λο καθώς ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε από τις 11 Μαΐου, χθες προπονήθηκε κανονικά ( και αναμένεται να βρίσκεται στη δωδεκάδα .

Από την άλλη πλευρά στο «πράσινο» στρατόπεδο θα επιχειρήσουν να «σπάσουν» την έδρα του Ολυμπιακού και να φτάσουν μία ανάσα από το 33ο πρωτάθλημα στην ιστορία.Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας και τον Σέρβο τεχνικό να ζητεί έλεγχο του ρυθμού και της εναέριας κυκλοφορίας, καλή άμυνα και πάνω από όλα διάρκεια στην απόδοση, κάτι που έλλειπε στην ομάδα του την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...