Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Βουλιαγμένη -Ολυμπιακός 8-6

Η Βουλιαγμένη υπερασπίστηκε το πλεονέκτημα έδρας και προηγείται με 1-0 του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1. Το Σάββατο (26/5, 19.00) ο δεύτερος τελικός στον Πειραιά.

Η Βουλιαγμένη προηγείται με 1-0 του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1 Ανδρών. Οι "μπέμπηδες" επικράτησαν 8-6 των "ερυθρολεύκων" και έκαναν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του νταμπλ.
Το σκηνικό μεταφέρεται πλέον στον Πειραιά με τη διεξαγωγή του δεύτερου τελικού στην έδρα του Ολυμπιακού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο (26/5, 19.00).

Οι δύο ομάδες πίεσαν πολύ στην άμυνα με τη Βουλιαγμένη να είναι περισσότερο αποτελεσματική, αφού κατάφερε να απομονώσει τον αντίπαλο φουνταριστό (Κολόμβος και Μουρίκης) και "κλείδωσε" και τον Φουντούλη. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος πήρε λίγες προσπάθειες και σημείωσε γκολ στο τέλος χάρη σε πέναλτι που εκτέλεσε.

Η απόδοση του τερματοφύλακα της Βουλιαγμένης, Κώστα Τσαλκάνη κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα με τον διεθνή παίκτη να αποκρούει και πέναλτι του Κόλιανιν.

Ωστόσο τη διαφορά στον αγώνα έκανε στην επίθεση ο Αλέξανδρος Γούνας που βλέπει... κόκκινο και παθιαζεται! Ο ίδιος παίκτης που είχε βάλει το νικητήριο γκολ (με πέναλτι) στο Champions League... συμβάλλοντας στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, ο ίδιος παίκτης που νίκησε τον Δεληγιάννη στο Αργοστόλι στο φινάλε του ημιτελικού του final four του κυπέλλου, σταμάτησε στα τρία γκολ στον πρώτο τελικό.

Με το δεύτερο γκολ του στα μισά του τρίτου οκταλέπτου, διαμόρφωσε το 6-4, ανεβάζοντας για πρώτη φορά τον δείκτη της διαφοράς στα δύο γκολ, ενώ στην τελευταία περίοδο έκανε το 8-5 στον παίκτη παραπάνω.

Στα πρώτα 16 λεπτά του τελικού τίποτα δεν χώριζε τις δύο ομάδες (4-4 το σκορ). Ο Ολυμπιακός δεν διέθετε τις ίδιες επιλογές στην επίθεση με τους γηπεδούχους. Παρά το γεγονός πως ο Μουρίκης έφερε τη διαφορά στο ένα γκολ (6-5) με ένα τέρμα που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, μιας και σημειώθηκε από αντικανονική θέση μετά από αμφισβητούμενη αποβολή παίκτη της Βουλιαγμένης.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-1, 2-1

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Λοράντος): Γούνας 3, Τίγκας 1, Καρούντζος 1, Μυλωνάκης 1, Βλαχόπουλος 1, Κατσαούνης 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Δελακάς 1, Χατζηκυριακάκης 1, Κολόμβος 1, Σχίζας 1, Μουρίκης 1, Φουντούλης 1.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...