Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα στον Παναθηναϊκό

Αρνητική η εισήγηση του Γιώργου Δημητρίου για την έκδοση άδειας στο Τριφύλλι παρά το γεγονός ότι ο φάκελος των πράσινων είναι υπέρ πλήρης και ο μοναδικός με πλάνο βιωσιμότητας 


Σε αναμμένα κάρβουνα τουλάχιστον για λίγες ακόμα ώρες θα κάθονται άπαντες στον Παναθηναϊκό σχετική με την απόρριψη ή μη του φακέλου για την αδειοδότηση του Τριφυλλιού.

Και αυτό γιατί παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα πλήρη φάκελο την Τετάρτη το πρωί σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το ρεπορτάζ της ΕΠΟ ο εισηγητής Γιώργος Δημητρίου έκανε αρνητική εισήγηση όσον αφορά το τυπικό μέρος της υπόθεσης.

Βέβαια στην επιτροπή υπάρχουν τρεις ψήφοι και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Παναθηναϊκός έστω και με 2-1 θα πάρει την έγκριση και την αδειοδότηση. Κάτι το οποίο όμως θα γίνει γνωστό την Πέμπτη το πρωί τελικά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε όμως ότι στον φάκελο του Παναθηναϊκού υπάρχουν τακτοποιημένες όλες οι οικονομικές ατασθαλίες έως τις 31 Δεκεμβρίου 2011.

Επίσης το Τριφύλλι είναι η μόνη ομάδα που έχει παρουσιάσει και ένα πλάνο βιωσιμότητας για τη συνέχεια έχοντας μέσα όλα τα στοιχεία για την επόμενη μέρα. Παρουσίασε το πλάνο της λαϊκής βάσης, την Α.Μ.Κ. η οποία τρέχει, την εγγυητική επιστολή αλλά και τα διαρκείας και της χορηγίες της επόμενης περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...