Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Γιάννης Αλαφούζος: «Ευπρόσδεκτοι οι Πρίγκιπες»

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνομίλησε με φίλους του Παναθηναϊκού στο twitter και τόνισε πως καλοπροαίρετοι Πρίγκιπες ή άλλοι μεγάλοι επενδυτές είναι ευπρόσδεκτοι!

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, απάντησε σε ερωτήσει πράσινων φιλάθλων και τόνισε την προσπάθεια διάσωσης: «Θέλω να υπενθυμίσω ότι καταβάλλεται προσπάθεια ΔΙΑΣΩΣΗΣ. Επίσης προσπαθούμε να γυρίσουμε σελίδα και ο ΠΑΟ να διοικείται από τους οπαδούς του. Όποια πραγματική βοήθεια από οποιονδήποτε είναι ευπρόσδεκτη. Η ομάδα μας την χρειάζεται τώρα! Προχωράμε αγνοώντας τις εσωτερικές διαμάχες.

Η μόνη λύση είναι εμείς οι Παναθηναϊκοί να πάρουμε τον ΠΑΟ στα χέρια μας. ΚαλοπροαίρετοιΠρίγκιπες η άλλοι μεγάλοι επενδυτές ευπρόσδεκτοι! Τις επόμενες 3 μέρες θα γίνει αγώνας δρόμου για αδειοδότηση. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Μετά τα αγωνιστικά και μετά η υλοποίηση σωματίου», έγραψε ο Αλαφούζος.

Για το σωματείο: «Από τέλη Ιουνίου εγγραφές μελών στο σωματείο και τον Σεπτέμβριο γενική συνέλευση-εκλογές για ανάδειξη της πρώτης διοίκησης του σωματείου/ΠΑΟ».

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...