Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Δύσκολη πρόκριση του Ηρακλή με νίκη στο Αγρίνιο

Ο Μάρα «σφράγισε» την πρόκριση του Ηρακλή
Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά ο Ηρακλής, αλλά κατάφερε να φύγει με την νίκη από το Αγρίνιο, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού και παράλληλα να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «Γηραιός» πιέστηκε αρκετά από την ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα, η οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της, ειδικά στο πρώτο μέρος. Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Αναστασιάδης, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, πετυχαίνοντας αυτογκόλ στο 52', ενώ ο Μάρα στις καθυστερήσεις έγραψε το τελικό σκορ.

Το πρώτο μέρος άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ. Παρά την υπεροχή και τον έλεγχο του ρυθμού, ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργούσε.

Στο 21', ο Καούνος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους για τα καναρίνια. Ο επιθετικός της ομάδας του Νταλακούρα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασα άουτ, ενώ ο Μπαντής απλά κοιτούσε την πορεία της μπάλας. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 0-0.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, το πέτυχε ο Ηρακλής, επτά λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 52', ο Γκαρσία έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Αναστασιάδης στην προσπάθειά του να προλάβει τον Γιάκομπ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού αύξησαν την πίεση τους στην συνέχεια, με στόχο την ισοφάριση. Στο 64', ο Ρότσα έφτασε πολύ κοντά στο να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά το σουτ του βρήκε σε σώμα αμυντικού του Ηρακλή και κατέληξε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Ουζουνίδη έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, καθώς ο Γιάκομπ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζενάμο σε τετ-α-τετ, με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να παραχωρεί κόρνερ.

Οσο ο αγώνας έφτανε στο τέλος του η πίεση των γηπεδούχων αυξανόταν, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται μαζικά για να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0. Τα καναρίνια απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 81', όταν ο Γκούγκελ έστειλε την μπάλα άουτ, από το σημείο του πέναλτι.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ηρακλής κλείδωσε την νίκη και την πρόκριση, διπλασιάζοντας τα τέρματα του. Ο Μάρα, με φαλτσαριστό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζενάμο και έγραψε το τελικό 2-0 για τον «Γηραιό».

Το φιλμ του αγώνα...

52' ΓΚΟΛ 0-1: Σέντρα του Κανακούδη από αριστερά, ο Αναστασιάδης προσπάθησε να διώξει την μπάλα προ του Ιάκομπ, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 0-1 με αυτογκολ!

93' ΓΚΟΛ 0-2: Ο Μάρα με πάρα πολύ ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Τζενάμο και έκανε το 0-2 για τον Ηρακλή.

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Παλαιολόγος (65' Γκούρμα), Γκόλιας, Κούσας, Αναστασιάδης, Γκούνκελ, Δέντσας, Θεοδωρίδης (74' Παππάς), Μπαϊκαρά, Ρότσα, Καούνος (71' Καραμαλίκης).

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπαντής, Κυριαζής, Κατσιαμπής, Καρλίνιος, Κανακούδης, Πίτου Γκαρσία (77' Αραμπατζής), Βουτσιάς (62' Μαρά), Ντάνι, Κομπαγιάσι (54' Ζοτ), Γιάκομπ, Χοσέμι. tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...