Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ολική επαναφορά του Αστέρα Τρίπολης

Ολική ανατροπή από τον Αστέρα Τρίπολης που σε δυο στημένες φάσεις στο τέλος πέτυχε ισάριθμα γκολ (78'Πουλίδο, 88' Ουντότζι) και πανηγύρισε την τρίτη φετινή του εκτός έδρας νίκη με το 2-1 επί της Κέρκυρας. Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε προηγηθεί από το 36ο λεπτό με το τρίτο φετινό γκολ του Θανάση Τσίγκα.
 
Το φιλμ του αγώνα

16' Κάθετη πάσα του Ροτζέριο στον Ρομπέρτο, όμως ο Βραζιλιάνος κόπηκε από τον Μακρή πριν κάνει το σουτ προς την εστία του Κωνσταντόπουλου.
29’ Ο Μακρής επιχείρησε ωραίο σουτ από καλή θέση, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντεγκρά.
36’ ΓΚΟΛ (1-0). Ο Γκουστάβο έστρωσε ωραία στον Τσίγκα και εκείνος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Φαίακες.
78’ ΓΚΟΛ (1-1). Ο Ορόθκο εκτέλεσε φάουλ, ο Πουλίδο πήδηξε πιο ψηλά από όλους έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε για τον Αστέρα σε 1-1.
83' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Ουριμπάρι έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, γύρισε την μπάλα αλλά το σουτ του Πουλίδο πέρασε άουτ.
88’ ΓΚΟΛ (1-2). Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, δημιουργήθηκε σύγχυση μέσα στην περιοχή της Κέρκυρας και ο Ουντότζι με σουτ έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

ΣΚΟΡΕΡ: 36’ Τσίγκας-78’ Πουλίδο, 88’ Ουντότζι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μακρής, Βενέτης-Πουλίδο, Ουριμπαρί, Ουντότζι

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Μακρής, Καλαντζής (85’ Μακρυδημήτρης), Φλαβίνιο (61’ Ιωάννου), Στολτίδης, Έπσταϊν, Τσίγκας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης,Ουριμπαρί, Ορόθκο, Πουλίδο, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα (86’ Τσαμπούρης), Ροτζέριο, Αράς (62’ Φορτούνης), Ρομπέρτο (46’ Ουντότζι). enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...